1982 написа:Ще направиш грънци .... ако поканя Волен на обяд, ще дотърчи веднага, особено ако аз черпя.
Бал съм го къде ще търчи. Мой доволен от концерта, защото харесвам такава музика и песни.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Ще направиш грънци .... ако поканя Волен на обяд, ще дотърчи веднага, особено ако аз черпя.
Кашчей написа:Red_Girl написа:То и аз имам какво да кажа... Освен да си направя партия.![]()
Партия на зайколюбците и ще я кръстиш "Движение за защита на зайците", съкратено ДЗЗКато праснеш два джина преди митинг, направо ще им събереш ушите
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Добра идея, да..![]()
Ма името трябва да е нещо друго... Няма да се вържат на тва за зайците.
![]()
![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Кашчей написа:Red_Girl написа:То и аз имам какво да кажа... Освен да си направя партия.![]()
Партия на зайколюбците и ще я кръстиш "Движение за защита на зайците", съкратено ДЗЗКато праснеш два джина преди митинг, направо ще им събереш ушите
![]()
Добра идея, да..![]()
![]()
1982 написа:Red_Girl написа:Добра идея, да..![]()
![]()
![]()
Името трябва да е "Бъдеще за България: С едни гърди пред всички"
1982 написа:Е, това не е нагласено. Венета се опита да й задава провокативни въпроси и да търси скандални отговори, но Жени й оскуба словесно набързо.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта