Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот smoothc » 08 мар 2016 23:04

Не е чест за мен.

О, неразумний рубладжио, ако обичаш, не използвай дума, чието значение първо, не ти е ясно и второ, никога няма да разбереш, камо ли пък да притежаваш.

P.S.1982, нека не обиждаме прасетата.
Отвънка може и да изглеждат мръсни, но отвътре са чисти(за разлика от рубладжийте).
Хем мръсни отвънка, хем мръсни(трижди) отвътре.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2016 23:44

гражданин от село написа:Всички са много ербаб докато не ги хване Путин да си поиграе с тях на вътре-вън. :mrgreen:

Тази игра не е ли запазена за двамцата с Медведев и мужиците? Ако толкова не им достигат хора... волен ще е доброволец. :lol:

smoothc написа:
P.S.А ти докъде я докара с рублите? :)

Какви рубли бре? Те ги смениха за гривни :lol: :lol:
Последна промяна от Thsmith на 08 мар 2016 23:47, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 мар 2016 23:47

smoothc написа:
Не е чест за мен.

О, неразумний рубладжио, ако обичаш, не използвай дума, чието значение първо, не ти е ясно и второ, никога няма да разбереш, камо ли пък да притежаваш.

Отвънка може и да изглеждат мръсни, но отвътре са чисти(за разлика от рубладжийте).

Тва рубладжио нещо мно'о италианско ми се чини. Не се мъчи друг път, с руско гражданство съм. Направо ме карай напряко. ;) Не си намерил човека на който ще държиш сметка, ясно ли е? Всеки ден се дърля с българи за използването на "Мерси" и "Чао" и им казвам, че има по-хубави думи в българския език, като "Благодаря" и "Довиждане". Леко се смущават.

Не ме познаваш, определено.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 мар 2016 23:48

smoothc написа:
Не е чест за мен.

На тебе пък къде ти е честта?В доларите?Та и..а и в лайнарина!Гледай да не ти приседнат по някое време-много яко ги печатат!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2016 23:48

Защо се смущават? :roll:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 мар 2016 23:51

Thsmith написа:Защо се смущават? :roll:

Защото са хванали чуждия речник и някак си подсъзнателно са забравили, че българският език е достатъчно богат за да се изразят. И говоря за хора в съзнателна възраст. Тийновете са кауза пердута.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2016 23:57

fcb_bg написа:

Защото са хванали чуждия речник и някак си подсъзнателно са забравили, че българският език е достатъчно богат за да се изразят. И говоря за хора в съзнателна възраст. Тийновете са кауза пердута.

Хванати? Аз честно не си го представям как ще кажа мерси на някой, а той ще ме поправи (или някой случаен ще спре да ме поправи) :lol: Струва ми се по вероятно да те пратят да вървиш някъде, а не да се смутят 8-) То дори да направиш забележка за миекането и селски диалект не ми се вижда много редно(въпреки, че го намирам за изключително дразнещо), а какво остава за такова нещо.
Аз лично не виждам нищо лошо в употребата им в разговорна форма.

пп Имам приятел, който когато вдига телефона редовно каза "Моши Моши" ... Е тва е странно, а не мерси :lol:

A.Pinochet[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 мар 2016 00:00

1982 написа:
smoothc написа:
Какъв става един прост рубладжия като порасне?
Отговор:Още по-прост рубладжия.

:)

"Хей ги рубла, хей ги две,
станах прост кат` прасе."

Ей това вече е поезия, а не като русофилската торБотев и Вазов, които дори не знаят смисъла на думите!Евала, ашкусун читак!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2016 00:03

Thsmith написа:
fcb_bg написа:

Хванати? Аз честно не си го представям как ще кажа мерси на някой, а той ще ме поправи (или някой случаен ще спре да ме поправи) :lol: Струва ми се по вероятно да те пратят да вървиш някъде, а не да се смутят 8-) То дори да направиш забележка за миекането и селски диалект не ми се вижда много редно(въпреки, че го намирам за изключително дразнещо), а какво остава за такова нещо.
Аз лично не виждам нищо лошо в употребата на думи като мерси.

Ааа, не, зависи как ще подходиш към човека насреща. На дете ще го кажа по един начин и майка му ме разбира и с интерес му очаква реакцията; на възрастен по друг начин, зависи какъв е. Никой копче не ми е казал досега. Дори и тези, които ми знаят гражданството.
на тези, които си хвърлят боклука на земята им викам, че на тая земя има достатъчно свине които цапат, та поне ние да не сме такива. бая народ съм засрамил и си е вдиганл боклука и си го е пуснал в кошче. Бе бой не съм ял досега. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 мар 2016 00:05

Thsmith написа:
fcb_bg написа:

Аз лично не виждам нищо лошо в употребата им в разговорна форма.

пп Имам приятел, който когато вдига телефона редовно каза "Моши Моши" ... Е тва е странно, а не мерси :lol:

Не е истина колко си утрепан! :shock:

Върни се в “Свободна зона”