1982 написа:Симонке, не знам какви намеци ти се привиждат, светът не се върти само около вашата (не)скромна особа. Просто си харесвам този хотел, ами и ми е наблизо тук.![]()
И съвсем случайно си избрал от менюто джинчетата,а не примерно салатките.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Симонке, не знам какви намеци ти се привиждат, светът не се върти само около вашата (не)скромна особа. Просто си харесвам този хотел, ами и ми е наблизо тук.![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Стига си се филмирала, хотелчето, а и ресторантчето, са много готини. И да се напия, пак мога да се прибера, на един светофар разстояние ми е от нас .... само да пресека булеварда де.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ходи някой път в Симона, вместо да ми се наливаш по разни дупки.
bubka написа:Еех, БАТЕ, БАТЕ, на какички стана тая вечер.![]()
Red_Girl написа:1982 написа:Ходи някой път в Симона, вместо да ми се наливаш по разни дупки.
Как пък реши, че по дупки ходя??
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Ходи някой път в Симона, вместо да ми се наливаш по разни дупки.
Как пък реши, че по дупки ходя??
Наел съм детективска агенция да те следи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта