Кашчей, браД, после ще ти пиша на какво станах свидетел, ама на лично, че пак ще ме бастисат за една седмица.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Симона няма да ти пристане, защото й изглеждаш несериозен и женкар.
Кашчей, браД, после ще ти пиша на какво станах свидетел, ама на лично, че пак ще ме бастисат за една седмица.
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Не ми е била шута . Просто иска да има време да се изучи и след това ще ми пристане . Така сме се разбрали .
А ти отсега разработваш рецепти за празничните обяд и вечеря, както и за коктейла преди тържеството
Аз се радвам на ергенските си години
Защо тогава да не си ерген за постоянно, а се увърташ около червеното зайче
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Симона няма да ти пристане, защото й изглеждаш несериозен и женкар.
ЕМИЛ написа:Щото сам човек не е за никъде
1982 написа:Ще ги отворя, ти откъде знаеш, че са ми затворени ??
п.п.: затворих ги, понеже Симона не спира да ми изпраща любовни ЛС-та, направо е някакъв розов терор.
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей, браД, стига си се правел ...... предполагам, че и теб те боднаха по същата причина, по която и мен. Позволихме си да коментираме някои неправди.
Имаше една тема, на която не издържах, без да се включа. За причината не си прав, но поводът си беше точно този, защото някои не търсят причина, за да направят нещо, а само повод. Това важи в световен мащаб, не само във форума.
"Което е позволено на Юпитер, не е позволено на вола"
Кашчей написа:1982 написа:Ще ги отворя, ти откъде знаеш, че са ми затворени ??
п.п.: затворих ги, понеже Симона не спира да ми изпраща любовни ЛС-та, направо е някакъв розов терор.
Ми то се вижда в данните за акаунта ти, които са видими за всички. Ако са ти отворени личните ще има една иконка, която при теб липсва![]()
Симона обича зайците, особено белите, с червени очи. Въпросът е само, дали очите са червени, защото заекът е бял, или защото е препил и недоспал![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта