В един концентрационен лагер фелдмарщалът прави обиколка.
Гледа първия немец гори с горелка един евреин и казва
- Ya good!!!
Гледа втори немец реже евреин с трион и казва
- Ya zer good!!!
Накрая гледа некав евреин стои зарит до главата в пръстта, а немеца до него си завързва обувкуте и възмутено казва:
- Claus was is das!!!
Онзи отговаря
- Das is adidas!!!
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- fabregas_949
- Контакти:
Бижутера написа:В един концентрационен лагер фелдмарщалът прави обиколка.
Гледа първия немец гори с горелка един евреин и казва
- Ya good!!!
Гледа втори немец реже евреин с трион и казва
- Ya zer good!!!
Накрая гледа некав евреин стои зарит до главата в пръстта, а немеца до него си завързва обувкуте и възмутено казва:
- Claus was is das!!!
Онзи отговаря
- Das is adidas!!!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
ЧРД Емо и от мен 
Мерси за поздравите
Защо футбола да не ми е смисъл на живот?Какво лошо има?интересна играе.удоволствие да я гледам.И супер кеф е когато съм на стадиона и прегракна от викане.
Въпрос на разбиране,аз също мисля,като БижутераЕМИЛ написа:Защо футбола да не ми е смисъл на живот?Какво лошо има?интересна играе.удоволствие да я гледам.И супер кеф е когато съм на стадиона и прегракна от викане.
- unist_gp
- Контакти:
Следователи душат около Боби и Наско
От Топспорт.бг
Погват двамата покрай конфискацията на имущество на Коце Маца. Наско и съпругата му Илиана Раева са кумове на Хаджииванов. Боби също поддържа приятелски отношения с бившия бос на Беласица
http://topsport.ibox.bg/news/id_1543594355
От Топспорт.бг
Погват двамата покрай конфискацията на имущество на Коце Маца. Наско и съпругата му Илиана Раева са кумове на Хаджииванов. Боби също поддържа приятелски отношения с бившия бос на Беласица
http://topsport.ibox.bg/news/id_1543594355
- unist_gp
- Контакти:
Качиха ни на шейната
Някакви шмекери лъжат, че развиват спортни шейни и смучат пари от държавата. Стигнаха дори до олимпиада. Във Ванкувър обаче още на първата тренировка единият толкова се уплаши, че падна и повлече другия. Обясниха, че проблемът е в улея. Бил много стръмен, направо най-стръмният на света. То и в Подгумер знаят, че улеят е стръмен. Иначе не вървят шейните.
Такива велики открития обаче струват на държавата пари. Много пари. И да бяха само тези двамата - щяхме да се посмеем и да отминем. Но нас всеки ден някой ни качва на шейната.
И ни пуска по улея.
7 дни спорт

Някакви шмекери лъжат, че развиват спортни шейни и смучат пари от държавата. Стигнаха дори до олимпиада. Във Ванкувър обаче още на първата тренировка единият толкова се уплаши, че падна и повлече другия. Обясниха, че проблемът е в улея. Бил много стръмен, направо най-стръмният на света. То и в Подгумер знаят, че улеят е стръмен. Иначе не вървят шейните.
Такива велики открития обаче струват на държавата пари. Много пари. И да бяха само тези двамата - щяхме да се посмеем и да отминем. Но нас всеки ден някой ни качва на шейната.
И ни пуска по улея.
7 дни спорт
modor написа:Ей пияници.......![]()
![]()
Объркал си рейсо пич