Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Мнениеот ros » 28 дек 2011 21:16

vaskonti написа:Да де, същото, което казва и директора на СДВР - трима души са отишли в Пирогов и са казали, че са се били. И са казали, че били от някакви агитки. Само, че в полицията май няма данни за нещо такова, не знам що така... :roll:

По БНТ в централната емисия пуснаха и и нтервю с шефът на Столична компания за градски транспорт, който заяви, че при тях сигнал за помощ от шофьора не е подаван, не е докладвано и за никакъв инцидент... Мистериите все повече се увеличават. Остана да припомним, че единствено ТВ7 пусна новината и всички останали медии я постнаха 1:1 от техния сайт без проверка и допълнителни източници :shock:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 дек 2011 21:20

vaskonti написа:Да де, същото, което казва и директора на СДВР - трима души са отишли в Пирогов и са казали, че са се били. И са казали, че били от някакви агитки. Само, че в полицията май няма данни за нещо такова, не знам що така... :roll:

съобщиха за БГНЕС от СДВР.

СДВР какво значи? :o
И в крайна сметка какво се опитваме сега, да защитаваме лумпените, само защото са цесекарчета ли? :roll: :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 28 дек 2011 21:24

Саморазправа м/у наркодилъри!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2011 21:26

BLUE CHAMPIONS написа:

съобщиха за БГНЕС от СДВР.

СДВР какво значи? :o
И в крайна сметка какво се опитваме сега, да защитаваме лумпените, само защото са цесекарчета ли? :roll: :roll:

"Това каза пред Агенция "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР" ми звучи доста по-достоверно и конкретно от "съобщиха за БГНЕС от СДВР". В единия случай се цитира шефа на СДВР, а ти ми цитираш БГНЕС.,
Не защитавам никой. Просто се питам дали България изнася компютри за Япония или се случва нещо друго?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2011 21:30

Ето го и репортажа от БНТ

http://bnt.bg/bg/news/view/66912/boj_me ... _v_avtobus

А по въпроса кого защитаваме - отговорът е истината. Ако тя е че фенове на ЦСКА са нападнали и били фенове на Левски ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ СТРОГО, СПОРЕД ЗАКОНА ЗА ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ, но ако това е инсценировка... Просто трябва да разберем истината и очакваме доказателства за нея ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 дек 2011 21:32

vaskonti написа:"Това каза пред Агенция "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР" ми звучи доста по-достоверно и конкретно от "съобщиха за БГНЕС от СДВР". В единия случай се цитира шефа на СДВР, а ти ми цитираш БГНЕС.,
Не защитавам никой. Просто се питам дали България изнася компютри за Япония или се случва нещо друго?

Dа де, СДВР съобщават(в късния следобет днес) , във форума ГОНГ обаче, това не се взема под внимание ,а се развиват конспиративни теории за дългата ръка на МВР, ДС, милицията, Чорни, МОСАД и ФБР :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 дек 2011 21:50

kartago написа:
Blue_Lion написа:
AN71 написа:Blue_Lion не ги критикувай модовете ,че аз в една друга тема попитах как за едни е възможно да псуват като каруцари и да се заяждат и няма бан а за други за неправилно дишане и бан и за това мое питане аз си отнесох пак бана. Аз съм 40г мъж имам си семейство работа и не ми дреме на дреата както каза г-жа учителката за това ,но ние сме в България и да не забравяме че шуробадженащината е на първо място та за едните може за другите не ама явно Миленчо и другите модчета са си толкоз повярвали че......П.П. И за това мое изказване скъпи ми модове може да ми наложите пак бан знам истината боли но аз съм свикнал да я казвам в очите не зависимо от последствията. ;) :)

Мда, то затова се правят опити да го махнем, щото за едни може, за други не ! Наскоро за няма такава дреболия ме баннаха...не че ми пука, но как да е! Живи и здрави, това е само форум ;)

Вай, завалийките и двамцата, да ги оплачеш! Как е? По-добре ли се чувствате като си поплакахте на раменцата?! Единият бивш модератор, тръгнал да плюе сегашния, ми кой ти пречеше бре ти да я вършиш тая работа или викаш по стар български обичай, къде къде е по-лесно отстрани да плюваш, вместо да свършиш нещо, нали "бай Иване"! Като си се "оакал" един път, поне си мълчи!!! Другият, ама цели 40 лазарника изпълнил, респект, бил свикнал да казва "истината в очите", нищо, че тя има много лица и най-вече тая, която на него му отърва, ама поне мъъъънинко да си направи труда да прочете правилата на ТОЗИ форум, ТЦ, те това не е за него, он си го знай бре, що да ги види?! Само едно не мога да разбера?! Защо си мислите, че за нещо "модчетата" са ви длъжни?! Вие пишете простотиите, заяждате се, псувате, а после разбира се всички знаем кой е виновен!!!! Апропо, до тоя с ник на "Антоновка" ( така се казват едни самолети), не мое ти дреме на нещо, което го нямаш, щот, ако го имаше нямаше пък да пишеш такива глупости!!!!!

Първо зная какво е АН защото имам завършен начален курс за авиомеханик именно на такъв самолет и ако мислиш пък дали ми дреме дали на теб ти дреме излъгал си се много и най- малкото пък твоите умни изказвания са ми самоцел която да преследвам хайде сполай ти и жив и здрав ;)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 дек 2011 22:00

kartago извинявам се ама не си и ти човека първо не ме познаваш достатъчно за да ми даваш оценки и квалификации и второ ако мислиш,че се натискам за мод брат много си се излъгал просто изложих свойте виждания за работата на някой модове ,а теб ,че те боли от истината е друг въпрос извинявай ако съм те засегнал :) ;)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 дек 2011 22:14

ама как много ясно, мода от Левски трябва типично по милиционерски да души и доносничи когато се каже нещо против "отбора на народа", там няма наркодилърчета и всякакви други отрепки, мед и масло тече като из река .. не е ли точно копие на агент Николай и Бай Ганя, няма никакво място в Сектор Б :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот emigo » 28 дек 2011 22:17

Viktor4o_Rs написа:гоУеми сте. Тук не става въпрос дали сините са "по-яки" от червените или обратно. Проблемът е, че българи трепят българи. В 21-ви век, на връх Коледа и в навечерието на Нова година. А по различните форуми ще се "изтрепят" дечица, на които мама и тати са им купили лаптопче или смартфонче- да се изтипосват на бабаити и "отмъстители". Ненормални хора. И същите тези са БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Всъщност, вече е ясно- тази страна няма бъдеще с такъв народ и такова младо поколение. Защото всичките тези изстъпления се правят от едни жалки нещастници на възраст 14- 24 години, оставени да "се развиват правилно" от своите родители и не осъзнали смисъла на човешкото здраве и живот.Колкото повече чета "изхвърлянията" тук и на други места, толкова повече ми става ясно, че България е обречена на самоунищожение. И няма по-голям враг за нея от самият й прост народ.

Един от малкото смислени постове, но за съжаление никой няма да му обърне внимание в общия поток на закани от разни комплексари и форумни хулигани ...

Абсолютно и напълно съм съгласен.Жалко,много жалко за България,но нищо добро не я чака с такова първобитно мислене и усещане от младите.

Върни се в “Свободна зона”