П.П. Я дайте инфо за екипите
УЛТРАС НАЗДРАВЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:Естествено че ще започна с това!
Говори за бюджет от 3млн Паунда и личен автомобил за мениджъраНямма претенсии какъв да е, стига да върви и да е с двигател
Като знам как шофираш ще е по-добре да е мерцедес като на Караджов поне ще ти спаси живота![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:Откъде знаеш как шофирам
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Откъде знаеш как шофирам
сам си призна пред мен бе Марти!!!
Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Откъде знаеш как шофирам
сам си призна пред мен бе Марти!!!
Тва,че нямам книжка ОЩЕ нищо не значи...![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Blue_Lion написа:Алоооу,мое 5 месеца да не съм играл футбол,ма за турнира ще си върна Кристиано Меси формата и като всеки друг играч искам да карам лично БМВ 7 последен модел,Усигорено от едноименната фирма която ще ни е спонсор ! Също така искам договор с Пепси и участие в тяхна реклама ! Няма да играя в отбор с по-малък бюджет от 10 млн. паунда на сезон...дерзайте !
П.П. Я дайте инфо за екипитеПредлагам да се качи емблемата тук,за да обсъдим кво тряа да се корегира (ако има такова) и ако трябва нещо да се добавя към нея !
УЛТРАС НАЗДРАВЕ

cska_90 написа:Blue_Lion написа:Алоооу,мое 5 месеца да не съм играл футбол,ма за турнира ще си върна Кристиано Меси формата и като всеки друг играч искам да карам лично БМВ 7 последен модел,Усигорено от едноименната фирма която ще ни е спонсор ! Също така искам договор с Пепси и участие в тяхна реклама ! Няма да играя в отбор с по-малък бюджет от 10 млн. паунда на сезон...дерзайте !
П.П. Я дайте инфо за екипитеПредлагам да се качи емблемата тук,за да обсъдим кво тряа да се корегира (ако има такова) и ако трябва нещо да се добавя към нея !
УЛТРАС НАЗДРАВЕ
Eй ти емблема, Павка:

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта