Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 18:04

pampi написа:
diplomat написа:
pampi написа:Голям си педант! ЧовекЪТ не може да направи разлика между Еврофутбол и ФОРЕКС и залага ВЪВ ... Прояви малко разбиране към бъдещите дипломати на Отечеството...

Виж се колко си неграмотна, ма, Марѝо. :lol: Не знаете какво е нито правопис, нито словоред, нито граматика, нито лексика, ама се опитвате да ми четете лекция по български език. :shock: :lol: Я се съвземете, бре, мушмороци.

Каква граматика, какви пет лева бе, дипломате? :lol:
Иде реч за семантика :
ж., само ед. Спец.
1. В езикознанието – наука, която изследва значенията на езиковите единици и отношението към назоваваните предмети.
2. Значение, смисъл. Семантика на фразеологизмите.
прил. семантичен, семантична, семантично, мн. семантични.

ЧРЕЗ ФОРЕКС се търгува, а се залага ЧРЕЗ букмекър, например Еврофутбол. Момче, разочароваш ме, нахалост си потрошил париците на "социалистическите боклуци"...

Инвестицията пак е вид залог, така че тука се хващаш за някакви сламки, само и само да продължиш с "мачкането". ;) Пък дали ще е "във" или "чрез", това не променя смисъла на казаното и Станко много добре го знае, но се опитва да се измъкне по терлици. Признай си, че не знаеш, Станкич - не е страшно или срамно. ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 18:10

Така дрОгари и другарки и руски курви, паметника на Съветската армия обсипан с цвятя, паметника на българските войници загинали през ВСВ, нъцки.Всеизвестен факт е че нямал загинал руски салдат тук, като изключим 90 човека които са убили пазач в Бургас и са натровили от една цистерна с метилов алкохол и са пукнали като кучета.
Евем ва и патрЕотите. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 18:12

diplomat написа:Защо вадиш източници, които доказват колко си неграмотен? :? :lol:

За да призная обосновано,че съм сгрешил в бързината, поставяйки кратък член! Малка , но грешка! Но да объркаш семантично "чрез" с "във" е ясно доказателство за незнание на основни правила на българския език. Само по себе си това не е фатално, но за човек като теб, дето разчита на едната диплома не е добре...
Последна промяна от pampi на 09 май 2016 18:17, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 18:15

ivan56 написа:Така дрОгари и другарки и руски курви, паметника на Съветската армия обсипан с цвятя, паметника на българските войници загинали през ВСВ, нъцки.Всеизвестен факт е че нямал загинал руски салдат тук, като изключим 90 човека които са убили пазач в Бургас и са натровили от една цистерна с метилов алкохол и са пукнали като кучета.

Бай Иване, карай по-кротко с ракията, още е шест следобед, пък вече си се качил на черешата... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 18:16

pampi написа:
diplomat написа:Защо вадиш източници, които доказват колко си неграмотен? :? :lol:

За да призная обосновано, е съм сгрешил в бързината, поставяйки кратък член! Малка , но грешка! Но да объркаш семантично "чрез" с "във" е ясно доказателство за незнание на основни правила на българския език. Само по себе си това не е фатално, но за човек като теб, дето разчита на едната диплома не е добре...

Реално си мислех, че има и сайт Форекс.бг (примерно), заради това използвах "във", но Станко се опита по съвсем различен параграф да ми се направи на интересен, ала не му се получи. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 18:20

diplomat написа:
pampi написа:

За да призная обосновано, е съм сгрешил в бързината, поставяйки кратък член! Малка , но грешка! Но да объркаш семантично "чрез" с "във" е ясно доказателство за незнание на основни правила на българския език. Само по себе си това не е фатално, но за човек като теб, дето разчита на едната диплома не е добре...

Реално си мислех, че има и сайт Форекс.бг (примерно), заради това използвах "във", но Станко се опита по съвсем различен параграф да ми се направи на интересен, ала не му се получи. 8-)

Ето грешка, дето един дипломат не трябва да допуща! Не трябва да говори за неща, които не знае, щото може да изпадне в конфузна ситуация и да оплеска преговорите... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 18:23

pampi написа:
diplomat написа:
pampi написа:

Ето грешка, дето един дипломат не трябва да допуща! Не трябва да говори за неща, които не знае, щото може да изпадне в конфузна ситуация и да оплеска преговорите... :lol:

Добре, приемам забележката. Но вие двамата със Станко провокирате целенасочено, така че няма как да не очаквате И такива отзиви или реакции...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 18:25

pampi написа:
ivan56 написа:Така дрОгари и другарки и руски курви, паметника на Съветската армия обсипан с цвятя, паметника на българските войници загинали през ВСВ, нъцки.Всеизвестен факт е че нямал загинал руски салдат тук, като изключим 90 човека които са убили пазач в Бургас и са натровили от една цистерна с метилов алкохол и са пукнали като кучета.

Бай Иване, карай по-кротко с ракията, още е шест следобед, пък вече си се качил на черешата... :lol:

Още съм на работа, чичо :lol:
Ама довечера, ще гаврътна една за "Деня на победата" 8-)
п.п По това време на деня, в Карнобат алкашниците изтрезняват за трети път :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 18:29

diplomat написа:
pampi написа:Ето грешка, дето един дипломат не трябва да допуща! Не трябва да говори за неща, които не знае, щото може да изпадне в конфузна ситуация и да оплеска преговорите... :lol:

Добре, приемам забележката. Но вие двамата със Станко провокирате целенасочено, така че няма как да не очаквате И такива отзиви или реакции...

Те там е и ключа от бараката! Изкарай съперника от комфортната зона, нека да го превземат чувствата и да покаже слабите си точки. Така се печели битка... Станко е тарикат и добре владее психоатаките, умее да изкара опонента си от релси... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 18:33

ivan56 написа:
pampi написа:

Още съм на работа, чичо :lol:
Ама довечера, ще гаврътна една за "Деня на победата" 8-)
п.п По това време на деня, в Карнобат алкашниците изтрезняват за трети път :)

Една за Победата стига! С останалите уважи нещо друго,за да няма обидени и сърдити... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”