Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Другата гледна точка за "бежанците".
В темата за "бежанците" и в темата "Политика - Свят" постоянно има такива клипчета, снимки и информация. Темата може спокойно да се слее с другата..
“In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.”
― George Orwell
― George Orwell
- Der Führer
- Контакти:
v.r.s. написа:mirodes написа:Балкански Орел написа:Бате, кво се занимаваш въобще ? 90% от населението на света е 100% зомби скил, те дори не осъзнават на кво ще замяза тая Европа след 30 години.Вече тотално съм се отказал да споря с умствено изостанали индивиди, които гледат биг брадър.
Сигурно на каквото мяза сега Русия.В Русия има над 25 милиона мюсюлмани.Само в Москва официално са 2 милиона,неофициално в пъти повече.Всяка година в Русия имигрират стотици хиляди,дори над милион имигранти от Киргизстан,Таджикистан и другите станове в централна Азия.Смята се,че до 50 години мюсюлманите ще са мнозинство в Русия.
Това не би трябвало да е никакво успокоение, а дори напротив, защото същото се случва и при нас в Европа.
Не трябва да гледаме другият, а да не допускаме нещата при нас да станат необратими и от подредена Европа, да се превърнем в това, което в момента е в Сирия, Ирак и Северна Африка, защото точно това е на път да се случи. Тези хора нямат нашата култура и разбиране, заради това в един момент ще се получат сблъсъци, защото те не желаят да се интегрират и Франция е нагледен пример за това.
Абе сблъсъци ... ЮАР беше нагледен пример , как малцинството си управляваше добре и как държавата просперираше . Чернокожите които имаха желания бяха интегрирани в обществото . Останалите си живееха в гетата , без да им се позволява да пречат на останалите . Това е пътя .
Клкото до ЕС - той така или иначе ще се разпадне . Ето дори и Германия загърби и "европейски ценности" и "Шенген" , когато "бежанците" я налазиха масово .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
FLANKER написа:http://news360.com/article/311820821
Трябва да се провери колко е вярно...
Интегрират се бързо хората

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Не мога да намеря клипа на БТВ репортерите, който пуснаха за "ксенофобията" и "омразата" към мюслитата в Европа навръх 6-ти септември, но това е от тази неделя:
http://www.btv.bg/video/shows/btv-repor ... ichii.html
А това е от днес, започва от 13:45...опитват се да плюят по Орбан, но нещо не им се получава
:
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obe ... n-den.html
А това е от днес, започва от 13:45...опитват се да плюят по Орбан, но нещо не им се получава

― George Orwell
― George Orwell
- anihilator
- Контакти:
Повече от месец се тръби , че бежанците се представят само в положителна светлина и по повечето медии се излъчват отрицателни неща , скоро гледах как хвърлят и тъпчат раздадената им храна в Унгария , както и каква мизерия остава след тях в катуните им , а да и нападнаха и ограбиха някакъв камион на магистралата . Та мисълта ми е , че тази тема е да си чешим езиците просто защото твърдението на автора е невярно . В интернет пък изобщо не ми се говори какви гадни клипове се качват и да всячески се стремят да ни накарат да ги мразим и може би трябва не знам !
Истината както винаги не може да бъде намерена в крайните залитания. Ясно е, че мейнстрийм медиите са промивка, това не е нищо ново, и че превръщат толерантността в толерастия. Но е вярно също така, че измежду тълпите гадни маймуни наистина има семейства, читави хора с професии, изгубили домовете си и търсещи спасение за децата си. Това, за което най-много лъжат медиите е броят на тези хора, и реалното съотношение хора/маймуни. Съществуването на вторите е чиста загуба на ресурси.
Der Führer написа:mirodes написа:Балкански Орел написа:Бате, кво се занимаваш въобще ? 90% от населението на света е 100% зомби скил, те дори не осъзнават на кво ще замяза тая Европа след 30 години.Вече тотално съм се отказал да споря с умствено изостанали индивиди, които гледат биг брадър.
Сигурно на каквото мяза сега Русия.В Русия има над 25 милиона мюсюлмани.Само в Москва официално са 2 милиона,неофициално в пъти повече.Всяка година в Русия имигрират стотици хиляди,дори над милион имигранти от Киргизстан,Таджикистан и другите станове в централна Азия.Смята се,че до 50 години мюсюлманите ще са мнозинство в Русия.
С тази разлика , че на имигрантите в Русия веднага им се показва къде им е мястото и как трябва да се държат , ако искат да живеят там . И че ако искат да станат руснаци , ще живеят по руските закони . И това че са имигранти , по никакъв начин не им носи някакви привилегии или специални права - дори напротив .
Как точно им се показва къде им е мястото като азерската и арменската мафии са едни от най-силните в Русия?Да не говорим пък за чеченците/които не са имигранти в Русия/,но са имигранти в Москва и другите руски големи градове.
Сигурно като Путин построи най-голямата джамия в Европа-в чеченската столица Грозни им показа къде им е мястото.И че Чечня се ислямизира от Кадиров,който задължи жените да носят забрадки и узакони на практика многоженството.
Какъв е този знак, който го прави малкия

― George Orwell
― George Orwell
Se7en написа:Не мога да намеря клипа на БТВ репортерите, който пуснаха за "ксенофобията" и "омразата" към мюслитата в Европа навръх 6-ти септември, но това е от тази неделя:
А това е от днес, започва от 13:45...опитват се да плюят по Орбан, но нещо не им се получава:
БТВ е една долна телевизия.Просто съм отвратен какви хора работят там.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

anihilator написа:Повече от месец се тръби , че бежанците се представят само в положителна светлина и по повечето медии се излъчват отрицателни неща , скоро гледах как хвърлят и тъпчат раздадената им храна в Унгария , както и каква мизерия остава след тях в катуните им , а да и нападнаха и ограбиха някакъв камион на магистралата . Та мисълта ми е , че тази тема е да си чешим езиците просто защото твърдението на автора е невярно . В интернет пък изобщо не ми се говори какви гадни клипове се качват и да всячески се стремят да ни накарат да ги мразим и може би трябва не знам !
Аз казвам своето мнение, ти се обоснови кое точно е невярно?
Аз не мразя бежанец, който идва и търси помощ, приема дадената му храна, дрехи и вода, за които би трябвало да бъде и благодарен, а не да ги хвърля, краде, руши и се държи по начин, по който едва ли не сме му длъжни с нещо. И не тези които качват клиповете са тези, които ни карат да ги мразим, а поведението на хората от клиповете. Бежанци имало винаги, но това което се случва в момента според мен и хората които прииждат в Европа нямат нищо общо с този термин.
Защо не бягат примерно в Саудитска Арабия, ОАЕ и другите арабски страни, а целта им е Германия, Франция, Великобритания и други европейски страни. Кога бежанци са поставяли условия и са си избирали определени страни в които да живеят и имат ли право да го правят и да изискват другите да се съобразяват с претенциите им? Бежанци е имало и преди и са бягали в съседни на страната от където идват страни, като отделни семейства са бягали в по-далечни страни, докато сега е масово и имат определена дестинация, към която се насочват. Точно това е притеснителното, защото ще се създадат огромни гета, в които ще си живеят по техните си разбирания, без да имат намерение да се интегрират в обществото. Определена част от тях със сигурност ще се интегрират и ще живеят според законите, но това ще бъде една малка част от мигрантите.
Не зная, за мен случващото се е много притеснително и както казах изказвам собственото си мнение.