Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2015 23:50

Притеснително ще е ако се вземе повече от колкото трябват да се погасят стари задължения.

Тук се изтъкна, че можеби разликата ще отиде за оръжия, ако е така, не виждам нищо лошо.
Така или иначе Армията ни се нуждае от превъоражаване, особено при изгледите Турция да напусне НАТО ( вече има такива податки ) ... Така че, няма нищо страшно в това, да се закупи малко техника.
Лично за ВВС, и аз съм на мнение, че някои от руските серии изтребители са по-добри от щатските, но от достоверни източници знам, че руснаците са отказали наша поръчка за една от предпоследните им серии.
Така че, май нямаме особен избор, относно превъоражаването. :roll:

Моето лично мнение е, че по-добре да вземем европейски самолети.
Аз съм за тези на шведската компания СААБ.
А това, дали ще обърнем оръжията си срещу Русия... Това са безсмилени тревоги.
И с лъкове да сме въоражени, като член на НАТО, сме си мишена за Русия.

Така че, все тая.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2015 23:52

THE G.A.M.E написа:Притеснително ще е ако се вземе повече от колкото трябват да се погасят стари задължения.

Тук се изтъкна, че можеби разликата ще отиде за оръжия, ако е така, не виждам нищо лошо.
Така или иначе Армията ни се нуждае от превъоражаване, особено при изгледите Турция да напусне НАТО ( вече има такива податки ) ... Така че, няма нищо страшно в това, да се закупи малко техника.
Лично за ВВС, и аз съм на мнение, че някои от руските серии изтребители са по-добри от щатските, но от достоверни източници знам, че руснаците са отказали наша поръчка за една от предпоследните им серии.

Така че, все тая.

Ако използвам твоята логика, колко техника трябва да купим, за да се противопоставим на Турция? Инача за шведските съм съгласен, отзвука за тях е, че са много надеждни, а същевременно с това са на много добро цена.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2015 23:56

W84me написа:Ако използвам твоята логика, колко техника трябва да купим, за да се противопоставим на Турция?

Не-много, само в авиацията. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 26 фев 2015 00:01

THE G.A.M.E написа:Притеснително ще е ако се вземе повече от колкото трябват да се погасят стари задължения.

Така че, все тая.

Баба ти ли е достоверния източник. В момента Турция преговаря за ракетна отбрана със САЩ. По-вероятно е България да напусне НАТО отколкото Турция, сладур. Както лежерно се изразяваш за сериозни неща сигурно си на 13-14 години.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 фев 2015 00:13

Турция е една от петте (само) държави-членки в Европа на територията на които има НАТОвски ядрени бойни глави!
За какво напускане на НАТО става въпрос?

Армията ни в момента е толкоз безполезна, че и 10к да я оставят, пак е много. Пълна е с лентяи, дебелаци, жени и .... висши офицери. 5 наводнения за една година, а не чух веднъж да са помогнали.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 фев 2015 00:45

Red_Neck написа:Турция е една от петте (само) държави-членки в Европа на територията на които има НАТОвски ядрени бойни глави!

Армията ни в момента е толкоз безполезна, че и 10к да я оставят, пак е много. Пълна е с лентяи, дебелаци, жени и .... висши офицери. 5 наводнения за една година, а не чух веднъж да са помогнали.

Тя половината ни армия е бременна, а другата половина е в майчинство...
... и после внезапно си направих секуро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2015 01:16

Вал написа:Баба ти ли е достоверния източник. В момента Турция преговаря за ракетна отбрана със САЩ. По-вероятно е България да напусне НАТО отколкото Турция, сладур. Както лежерно се изразяваш за сериозни неща сигурно си на 13-14 години.

Въпрос с "повишена трудност" - Кой от 2-ма ни е служил в Щаба на БА ?

Требе ли жокер, или ?

Я кажи, що "Янките" изтеглят войските си от Турция и база "Инджерлик" се изпразва ?
И защо изведнъж се заговори за нови US бази у нас, в Румъния, Словакия и Полша ?

Изглеждаш пълен лаик като съдиш за хората по ник-овете им.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 фев 2015 01:21

THE G.A.M.E написа:
Вал написа:Баба ти ли е достоверния източник. В момента Турция преговаря за ракетна отбрана със САЩ. По-вероятно е България да напусне НАТО отколкото Турция, сладур. Както лежерно се изразяваш за сериозни неща сигурно си на 13-14 години.

Въпрос с "повишена трудност" - Кой от 2-ма ни е служил в Щаба на БА ?

Требе ли жокер, или ?

Я кажи, що "Янките" изтеглят войските си от Турция и база "Инджерлик" се изпразва ?
И защо изведнъж се заговори за нови US бази у нас, в Румъния, Словакия и Полша ?

Изглеждаш пълен лаик като съдиш за хората по ник-овете им.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IIy-dVmdQW4[/youtube]
:lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2015 01:26

Red_Neck написа:Турция е една от петте (само) държави-членки в Европа на територията на които има НАТОвски ядрени бойни глави!

Публична тайна е, че Турция подпомага "Ислямска Държава".
Та ислямистите преминават свободно в територията на кюрдите... Нещо, за което Ер Доган беше съвсем на скоро скастрен от САЩ.
И в отговор, турският президент разкритикува Обама не къде е, а в сфера на влияние # 1 на САЩ - Мексико.
Домакините не му останаха длъжни и му казаха да си мери приказките, след което Ер Доган прекъсна на 2-рият ден, планираното три-дневно посещение.
Доста сериозен скандал се разрази като цяло, не знам защо това не се отрази в нашите медии.
Като цяло, САЩ влошиха доста отношенията с Турция. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 фев 2015 01:29

THE G.A.M.E написа:

Публична тайна е, че Турция подпомага "Ислямска Държава".
Та ислямистите преминават свободно в територията на кюрдите... Нещо, за което Ер Доган беше съвсем на скоро скастрен от САЩ.
И в отговор, турският президент разкритикува Обама не къде е, а в сфера на влияние # 1 на САЩ - Мексико.
Домакините не му останаха длъжни и му казаха да си мери приказките, след което Ер Доган прекъсна на 2-рият ден, планираното три-дневно посещение.
Доста сериозен скандал се разрази като цяло, не знам защо това не се отрази в нашите медии.
Като цяло, САЩ влошиха доста отношенията с Турция. ;)

Сега да налеят малко кеш пара да станем като Турция, пък да видим. :lol:

Върни се в “Свободна зона”