Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:ivan56 написа:W84me написа:THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:Потвърдена е новината, че Европа ще си плаща горивото в рубли.Е , Господа демократи- шах с руската пешка и мат.
"Мат с руската пешка"...![]()
Нали знаеш, че пешката е най-слабата фигура в шаха ?
С коя по-точно рубла ще плаща ЕС, тая дето миналата седмица претърпя нов рекорден спад ли ?
Не знам за какво се пъне Володята, но щом опря да снимки с Ер Доган, работата не е на добре.
Договор за 400 милиарда подписа с Китай, надали е много зле...
Кога го подписаха този договор,щото ноември май подписваха нещо друго
Началото на лятото някъде. Договорът с китайците наистина е факт.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
gasspod написа:"Не очаквам болните от путинизъм български „патриоти” да оценят дебелащината на този тънък руски намек. Но се надявам поне нормалните българи да го схванат, за да престанат московлиите да ни цакат за користните си цели със сълзливи тиради за освобождението от турско робство като повод за вечен данък с нарастваща лихва, който им дължим без оглед на всички пакости и катастрофи, които са ни причинили след това."
Аре четете: http://ivo.bg/2014/12/01/%D0%BF%D1%83%D ... 8F-%D0%B7/
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Avanti_Ragazzi написа:Няма по-хубава новина за България от тази! Колкото са по-далече Путинчо и Блядия от тук, толкова по-добре за България!!!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Перловски написа:Къде са публикувани?
[offtopic]ти верно ли си евреин?[/offtopic]
Ето, няма мърдане![]()
http://www.vesti.bg/bulgaria/dogovorite ... ov-4963411
[offtopic]Много ли ми личи[/offtopic]
CTAHKO написа:Този форум се е напълнил с национални предателиСрам ме е , че съм българин
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Някои приемат изявлението на Путин за Южен поток с облекчение. Други - с гняв. За мен в частта си за България това изявление предизвиква преди всичко унижение. България не могла да опази суверенитета си - твърди най-висшият представител на тази държава, която от 70 години насам носи основната отговорност за деградирането и смазването на българския национален суверенитет и достойнство. Не искам да се спирам подробно на известните неща - как под егидата на навлизащата Червена армия българската прислуга на Кремъл унищожи за броени седмици българския национален елит. Как Москва в продължение на половин век поддържаше в България своя послушна колониална администрация, която не смееше да гъкне без одобрението на своите великодържавни покровители. Когато от Москва пожелаха - техният посланик с един жест избърса от българската държава тези, които началниците му поставиха 45 години по-рано... Как в продължение на четвърт век след краха на съветската империя България плаща огромен - непосилен корупционен данък на нежеланието и неумението на българската политическа класа да скъса със зависимостта си от бившия Голям брат. Как поддържаните с щедри великодържавни рушвети негодници от българската олигархия пропиляха 2 милиарда преди дори да сложат една тухла в основата на проекта Белене. Как българските олигарси - отново по поръчка от Москва - премахваха от върха на българската държава всички, които отказваха да служат на нечистоплътната им корупционна "дружба"... Как една политико-криминална групировка си създаде банка, контролираща българския стопански и обществен живот, договори един южен поток на цена три пъти по-висока от нормалната в ущърб на българския народ и държава, в разрез с доброволно поетата отговорност и принадлежност на България към ЕС. Как твърдата позиция на Европа към корпоративно-търговските мекерета развалиха плановете на Кремъл да раздели Европа, да наруши законите й и да я подчини на бруталната си имперска инвазия. Как в резултат на този бандитски провал всички ние днес имаме да плащаме - по последни данни - над 4 милиарда за банковия крах...Накрая идва Путин и жалее за ... българския суверенитет. Понякога арогантността е сравнима само с безкрайността...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта