Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН. АНКЕТА

Мнениеот doktora25 » 09 юни 2013 23:59

dunavfc написа:Нали,знаеш,че си изключително елементарен и нелеп ? Вместо срамно и гузно да се криеш като мишка в форума,ти си тръгнал да правиш дребни и тъпи шегички с ББ ;) Вместо като пич да излезеш и да се аргументираш действията на твоя идол-дебил,ти си тръгнал да се правиш на интересен...

На мен пък ми писна от тая простотия дето я качват на всяка страница. Един не ми се аргументира от гласувалите с ДА в анкетата и в същото време да е избирател на Атака какво правителство е очаквал да подкрепи Волен и какво правителство той лично е искал да се сформира. Да не се окаже, че сред атакистите гласувалите в анкетата се броят на едната ръка и повечето от тях са гласували с НЕ? :?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 юни 2013 00:22

dunavfc написа:
Laetitia написа:Извини се, бе, извини се на българския народ... :lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mDXZn-TAeTI

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,не мога повече !!! Разплаках се !!!
Жестоко е, нали? Гледах го поне 10 пъти. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2013 00:40

doktora25 написа:
dunavfc написа:Нали,знаеш,че си изключително елементарен и нелеп ? Вместо срамно и гузно да се криеш като мишка в форума,ти си тръгнал да правиш дребни и тъпи шегички с ББ ;) Вместо като пич да излезеш и да се аргументираш действията на твоя идол-дебил,ти си тръгнал да се правиш на интересен...

На мен пък ми писна от тая простотия дето я качват на всяка страница. Един не ми се аргументира от гласувалите с ДА в анкетата и в същото време да е избирател на Атака какво правителство е очаквал да подкрепи Волен и какво правителство той лично е искал да се сформира. Да не се окаже, че сред атакистите гласувалите в анкетата се броят на едната ръка и повечето от тях са гласували с НЕ? :?

Съгласен съм,че не е нужно,да бъде качвана тази снимка на всяка страница,но като изключим това,наистина е много оригинална и забавна ;)
Според теб нормално ли е,когато някой е сътворил купища от гафове да се оправдава като вади кирливите ризи на другите партии ?
Кога си ме чул мен,някога да бягам от неудобни въпроси или да изменям тотално темата ? Когато има градивна и вярна критика към нещо,сътворено от ГЕРБ или в частност от ББ,излизам и или се аргументирам или признавам,че е вярна дадена критика.

Като вчера,оня пич от форума Гоце,тръгнал да търси сметка на гербаджиите,що се били разпадали в дадени области.Аз му казах,да това е вярно,обаче да го каже,човек на АТАКА е повече от смешно...Даже пресен пример от днес,мисля че в Троян,месните симпатизанти на АТАКА са се отрекли от него.

Laetitia написа:
dunavfc написа:
Laetitia написа:Извини се, бе, извини се на българския народ... :lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mDXZn-TAeTI

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,не мога повече !!! Разплаках се !!!
Жестоко е, нали? Гледах го поне 10 пъти. :lol:

Уникално е !!! Наистина се разплаках :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Виж,Волен поне е добър клоун и ни забавлява в иначе,скучният парламент. За циркаджия наистина става,не мога да му го отрека ;) А сме още 2-3 седмица от това правителство,представи си какво ще се случи в близките месеци :mrgreen:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юни 2013 12:14

Нали,знаеш,че си изключително елементарен и нелеп ? Вместо срамно и гузно да се криеш като мишка в форума,ти си тръгнал да правиш дребни и тъпи шегички с ББ ;) Вместо като пич да излезеш и да се аргументираш действията на твоя идол-дебил,ти си тръгнал да се правиш на интересен...

Защо да се крия?
И от какво да ме е срам?
Единствените хора,които трябва да се срамуват са безмозъчните симпатизанти на ГЕРБ.Не мога да си обясня колко облъчен трябва да си,за да гласуваш(два пъти) за говорителя на "СИК" и пръв приятел на Пашата.И пак ви питам,какво искате от Волен?
За първи път на Атака и се отвори шанс да вземе важно за държавата решение.Дали е правилно или не,времето ще покаже.Не си мисли че аз съм очарован от факта че БСП се върна на власт,но такава беше волята на суверена.Много хора са разочаровани от управлението на ГЕРБ,за това не излязоха да гласуват и дадоха такъв висок процент на ДПС.И пак ви казвам Волен не подкрепя БСП и ДПС,той е анти ГЕРБ.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2013 12:30

Значи според теб през последният 1 месец,Сидеров,не е направил нищо нередно ? И ти говориш за зомбирани хора ? Нали усещаш,колко лицемерно е това ?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юни 2013 12:49

dunavfc написа:Значи според теб през последният 1 месец,Сидеров,не е направил нищо нередно ? И ти говориш за зомбирани хора ? Нали усещаш,колко лицемерно е това ?

Ако смяташ изритването на ГЕРБ от властта за нередно ;)
ГЕРБ сами са си виновни,с цялото си поведение срещу Атака която две години ги подкрепяше,слабото им управление и кадрова политика.
Както е казал народа-''Каквото си посееш това ще пожънеш"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 юни 2013 12:57

alexveselinov написа:
dunavfc написа:Значи според теб през последният 1 месец,Сидеров,не е направил нищо нередно ? И ти говориш за зомбирани хора ? Нали усещаш,колко лицемерно е това ?

ГЕРБ сами са си виновни,с цялото си поведение срещу Атака която две години ги подкрепяше,слабото им управление и кадрова политика.

Добре,бе пич,ти верно имаш някакви комплекси към ГЕРБ...Остави ги ГЕРБ,кажи ми,има ли нещо през последният 1 месец,което ти направи лошо впечатление в АТАКА и което няма нищо общо с ГЕРБ ?

Аз ще ти помогна,че явно амнезията сред симпатизантите на АТАКА е във вихъра си.

- Саморазправа с журналист,непристойно поведение от цялата му група и ненужно насилие над него
- Поругаване и унижаване на полицай,притекъл се на помощ
- Расистки обиди към колега депутат
- Истерично поведение и инфантилно поведение над Лора Крумов,последван от нелеп и смешен протест пред БТВ
- Търсене на сметка от протестиращи срещу АТАКА,както и чупене на транспаранти и плакати на самите протестиращи
- Кампанията "Извини се" която слушаме през ден.
- Нарече хората,излезли на протест в Неделя,наркоманизирани футболни фенове ( а иначе иска извинение от В.Симеонов )

Това е на прима виста,ако се помъча,сигурно има още 10-на неща.
И това е само за 1 месец !!! Само 1 месец !!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юни 2013 13:09

dunavfc написа:
alexveselinov написа:

Добре,бе пич,ти верно имаш някакви комплекси към ГЕРБ...Остави ги ГЕРБ,кажи ми,има ли нещо през последният 1 месец,което ти направи лошо впечатление в АТАКА и което няма нищо общо с ГЕРБ ?

Аз ще ти помогна,че явно амнезията сред симпатизантите на АТАКА е във вихъра си.

- Саморазправа с журналист,непристойно поведение от цялата му група и ненужно насилие над него
- Поругаване и унижаване на полицай,притекъл се на помощ
- Расистки обиди към колега депутат
- Истерично поведение и инфантилно поведение над Лора Крумов,последван от нелеп и смешен протест пред БТВ
- Търсене на сметка от протестиращи срещу АТАКА,както и чупене на транспаранти и плакати на самите протестиращи
- Кампанията "Извини се" която слушаме през ден.
- Нарече хората,излезли на протест в Неделя,наркоманизирани футболни фенове ( а иначе иска извинение от В.Симеонов )

Това е на прима виста,ако се помъча,сигурно има още 10-на неща.
И това е само за 1 месец !!! Само 1 месец !!!

Всичко това е в отговор на цялата злоба и агресия,която се отприщи срещу Атака.
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юни 2013 13:10

РусИнецо... Видяхме ви далаверките по ТВ7 оняден. Ти сигурно затова се натискаш за батко си Боко! Няма как Боковците да мачкат Сидеров, да му купуват депутатите и после да искат да гласува за тях... Просто няма начин!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”