Ново скандално петно в/у България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Ново скандално петно в/у България

Мнениеот KategorieC » 11 май 2013 20:38

Foreigner написа:
KategorieC написа:Крайно време да стане някаква мега криза, която да избухне в нещо по-кърваво. Това не се търпи, ние- българите трябва да имаме цел, но тази цел или национален идеал, ще го постигнем след нещо апокалиптично, за да ни дойде ума.

Единственият изход - Бивши членове на бкп и дс и техните деца, внуци и роднини да нямат право да заемат абсолютно никаква държавна длъжност - от чистачка в общините през парламента, президентството, съдилищата, прокуратурата, държавните предприятие и предприятия с държавно участие и т.н.

Закон за лустрацията ! Съгласен на 100% с теб!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 май 2013 20:40

Foreigner написа:
KategorieC написа:Крайно време да стане някаква мега криза, която да избухне в нещо по-кърваво. Това не се търпи, ние- българите трябва да имаме цел, но тази цел или национален идеал, ще го постигнем след нещо апокалиптично, за да ни дойде ума.

Единственият изход - Бивши членове на бкп и дс и техните деца, внуци и роднини да нямат право да заемат абсолютно никаква държавна длъжност - от чистачка в общините през парламента, президентството, съдилищата, прокуратурата, държавните предприятие и предприятия с държавно участие и т.н.

Този изход трябваше да стане 1990-та година, а не сега... Сега много от документите са зачезнали нанякъде...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 май 2013 20:40

Ми аз смятам, че всички партии трябва да организират утре политически протест, да излезне народа на протест! Едни 800 000 хиляди на протест ще свършат работа! Тея ГЕРБ така са яхнали народа, направо съм потресен! Нищо де, сега поне ще разберем кой са платените писачи във форума :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2013 20:40

KategorieC написа:
Foreigner написа:

Закон за лустрацията ! Съгласен на 100% с теб!

Е, а Б и Ц кво ще правят?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 11 май 2013 20:42

Незабавно изваждане на ГЕРБ от избори и затвор за Борисов НЕЗАБАВНО!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 май 2013 20:43

HardWork написа:Ми аз смятам, че всички партии трябва да организират утре политически протест, да излезне народа на протест! Едни 800 000 хиляди на протест ще свършат работа! Тея ГЕРБ така са яхнали народа, направо съм потресен! Нищо де, сега поне ще разберем кой са платените писачи във форума :mrgreen:

То се разбира! Тези, които само обиждат потребители и партии без доказателства или тези, които се опитват с градивна дискусия да се стигне до истината...
Ето един пример над моето мнение...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 11 май 2013 20:44

Интересно как точно последния ден преди изборите някой ще ги напечата, зачеркне, ще ги транспортира, организира и какво ли не още. Аз ли не разбирам или само лош материал е останал. :shock: Всеки човек ако се замисли поне малко ще разбере какво имам предвид. Ако ТИ решиш да правиш това точно за последния ден ли ще го оставиш??? Ми то за един ден не могат да се зачеркнат даже 350 000... а трябва да са зачеркнати. Трябва още да се разпределят, броят, пакетират, списъци...... какво ли не още. Замислете се че за подобно нещо трябват не дни а седмици. То не е просто така да хвърлят 350000 и готово :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2013 20:46

samatoranaga написа:Интересно как точно последния ден преди изборите някой ще ги напечата, зачеркне, ще ги транспортира, организира и какво ли не още. Аз ли не разбирам или само лош материал е останал. :shock: Всеки човек ако се замисли поне малко ще разбере какво имам предвид. Ако ТИ решиш да правиш това точно за последния ден ли ще го оставиш??? Ми то за един ден не могат да се зачеркнат даже 350 000... а трябва да са зачеркнати. Трябва още да се разпределят, броят, пакетират, списъци...... какво ли не още. Замислете се че за подобно нещо трябват не дни а седмици. То не е просто така да хвърлят 350000 и готово :roll:

На глупак ли се правиш? Не ми изглеждаш на такъв...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 11 май 2013 20:47

Изображение
Ку*ви на Бойко ооооооо, ку*ви на Бойкоооооооооооооооо!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 11 май 2013 20:48

parvanoff написа:
HardWork написа:Ми аз смятам, че всички партии трябва да организират утре политически протест, да излезне народа на протест! Едни 800 000 хиляди на протест ще свършат работа! Тея ГЕРБ така са яхнали народа, направо съм потресен! Нищо де, сега поне ще разберем кой са платените писачи във форума :mrgreen:

То се разбира! Тези, които само обиждат потребители и партии без доказателства или тези, които се опитват с градивна дискусия да се стигне до истината...
Ето един пример над моето мнение...

Е къде те е обидил че реагираш, аз не виждам, ти за платен писач ли се смяташ че се засягаш.

Върни се в “Свободна зона”