JackPackage написа:
Големия спор е дали Пенчев е добър или не![]()
Изпълнява добър флот сервис. На няколко пъти затрудни руснаците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:
MuFc1878 написа:JackPackage написа:
Изпълнява добър флот сервис. На няколко пъти затрудни руснаците
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:ZinedineZidane написа:Ко стаа, роби на трудовата дисциплина?! Аз не мога да си вдигна главата днес... Ама след хапване ми се полагат 15 минути из нета!
Обсъждаме волейбол цела сутрин с бай ти Миро, Фадимир и Карловския![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:По темата Пенчев. На мен си ми изглежда доста добро момче по характер, хрисимо такова...
JackPackage написа:boabbb написа:Стоук въобще не играе по този начин вечеСмути е попрекалил с алкохола
Откакто Марк Хюз е начело, почна да привлича технични играчи ( Арнаутович ) и тотално измени стила на Тони Пюлис
А, ти, боте, и на пандизчийте ли си фен, бе
Кви пандизчии ве ?!![]()
boabbb написа:JackPackage написа:boabbb написа:Стоук въобще не играе по този начин вечеСмути е попрекалил с алкохола
Откакто Марк Хюз е начело, почна да привлича технични играчи ( Арнаутович ) и тотално измени стила на Тони Пюлис
А, ти, боте, и на пандизчийте ли си фен, бе
Кви пандизчии ве ?!![]()
Плювентус![]()
Иначе по "темата" - Пенчев е отличен играч с много добро посрещане
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:ZinedineZidane написа:По темата Пенчев. На мен си ми изглежда доста добро момче по характер, хрисимо такова...
Силен анализ и от теб....още няколко такива и Жако ще напише пълната характеристика на Пенчев
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Привет, люде! Работите ли още в този мрачен ден, който е идеален само да си почиваш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Red_Girl написа:Привет, люде! Работите ли още в този мрачен ден, който е идеален само да си почиваш.
То какъвто и ден да е, ти все си почиваш
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта