Laetitia написа: Какво по-важно има от любовта?![]()
Има и по-важни. Но не питай повече, няма да кажа.
Laetitia написа: "Maskarada",
i da se goli skinemo

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа: Какво по-важно има от любовта?![]()
Laetitia написа: "Maskarada",
i da se goli skinemo

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Какво по-важно има от любовта?1982 написа:
Оти имам други работи на главата. Много по-важни.
Примерно "Pile", "Maskarada", "Lepi grome moj"...1982 написа:
А именно ??
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Кашчей написа:Laetitia написа:Какво по-важно има от любовта?1982 написа:
Оти имам други работи на главата. Много по-важни.
Примерно "Pile", "Maskarada", "Lepi grome moj"...1982 написа:
А именно ??
Любовта е до време. Трябва обичта да остане завинаги. Да обичаш човека до себе си.. да обичаш говора му, походката му, усмивката му..всичко!дори и слабостите му.
Кашчей написа:Любовта е до време. Трябва обичта да остане завинаги. Да обичаш човека до себе си.. да обичаш говора му, походката му, усмивката му..всичко!дори и слабостите му.
YANTRA_FOREVER написа:1982, като на почитател на сръбската култура да ти се похваля, че си купих тениска с надпис Iako imam veliki stomak, ja sam duso seksi momak.Класика. Дано не е много популярна в България
![]()
Laetitia написа:Любовта към другия не е просто физическо привличане и дивашки секс, а взаимно уважение и привързаност, приятелство и нужда един от друг.

Laetitia написа:Иначе слабости имаш, при това доста.![]()
Не знам, аз просто казвам.1982 написа:
Че аз нещо друго ли съм твърдял ?!
1. Фен си на ЦСКА.Laetitia написа:Аргументирай се.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта