Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот x-ekutor » 08 ное 2012 23:34

LordSirAlexFerguson написа:С 230-коментара за 4-години и изведнъж стана много активен нещо. :roll: :!:

Гонят те някви присъди,май ти си за лекар,ти ли ще казвай кой и кога да се регистрира в ГОНГ.БГ,какъв да му е ника,подписа и аватара,кой си ти ве смешен,скрий се момче жалък си ФАКТ-НЕУСПОРИМ :!: :!: :!:

:!: Цска,Манчестър Юнайтед,Байерн Мюнхен,Рома :!:

:mrgreen: :mrgreen:
Аз съм написал кой съм и къде съм.А ти кой си?Тези последните 4 отбора,които си написал само подчертават това,че си тук само да мразиш.Характерна черта на глупака е да започне да обижда,когато няма друг аргумент! :mrgreen: Повече няма какво да добавя,ти се разкри сам!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 ное 2012 23:41

x-ekutor написа:
LordSirAlexFerguson написа:С 230-коментара за 4-години и изведнъж стана много активен нещо. :roll: :!:

Гонят те някви присъди,май ти си за лекар,ти ли ще казвай кой и кога да се регистрира в ГОНГ.БГ,какъв да му е ника,подписа и аватара,кой си ти ве смешен,скрий се момче жалък си ФАКТ-НЕУСПОРИМ :!: :!: :!:

:!: Цска,Манчестър Юнайтед,Байерн Мюнхен,Рома :!:

:mrgreen: :mrgreen:
Аз съм написал кой съм и къде съм.А ти кой си?Тези последните 4 отбора,които си написал само подчертават това,че си тук само да мразиш.Характерна черта на глупака е да започне да обижда,когато няма друг аргумент! :mrgreen: Повече няма какво да добавя,ти се разкри сам!

========================================================================================================================================================
Дам ето дори ти пречат и отборите ''Цска,Манчестър Юнайтед,Байерн Мюнхен,Рома''' на които симпатизирам от дете,друго неуспя да измилиш май,личи си кой се заяжда,напада и обижда.Все пак недей с лошо,злобата и омразата са много лоши неща.Гледай си отборите на които си фен и си ги подкрепяй,НО уважавай и другите отбори и тяхните фенове.

УСПЕХ
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 ное 2012 08:03

leski написа:
Левски спасява кариерите на "продажниците" от Миньор

Четиримата асове бойкотирали, чакали помощ от "Герена" за трансфери

Напрежението и обвиненията в предателство в Перник не стихват един ден, след като Миньор безславно падна от Левски с 0-4 на стадиона на „Мира“. Поредната мълва, която се носи из града, че четиримата „продажници“ получили и уверения от клуба от „Герена“, че ще им бъде оказано съдействие да си намерят нов отбор, след като разтрогнат с Миньор през зимата.

„Вие вече сте играли в Левски, нищо не се знае, може някой ден да се върнете в клуба“, това, според слуховете, подхвърлил емисар на сините на Борислав Стойчев и Крум Бибишков, без обаче да се поемат конкретни ангажименти. Ванчо Траянов и Милен Василев също били примамени с обещания за по-сигурно от финансова гледна точка бъдеще, гласи мълвата в Перник, като за офертата за Милен също била актуална. Преди време роденият в Козлодуй нападател бе в плановете за селекция на Гонзо, но до трансфер така и не се стигна, заради действащия му договор с Миньор.

И четиримата били уверени, че като прекратят отношенията си с Перник, ще им бъде съдействано за трансфер, ако не в Левски, то в някои други клубове в „А“ група, които са близки до орбитата на сините, твърдят злите езици в града на Кракра.

Припомняме, че преди няколко дни в Перник плъзна и друг слух – че четиримата бойкотиращи футболисти са прибрали по 10 000 лева, за да се откажат от участие в мача със сините под претекст, че бойкотът им е заради неполучени две заплати и премии.

...да се ядосвам ли,да се смея ли ?.. ;) А после, се чудят що ги гази трактор :cry: !

Някой мод може ли да ми даде разумно обяснения, защо по дяволите тази тема е слята с темата за мача Миньор - Левски? Нека я разгледаме набързо:

leski написа:...Поредната мълва, която се носи из града...

leski написа:...според слуховете

leski написа:...гласи мълвата в Перник,

leski написа:...плъзна и друг слух

Липса на какъвто и да било източник на тази "информация".

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 09 ное 2012 10:21

на главната страница има 15 теми, дето нарушават т.5 от правилата :lol:
а тоя над мен има реклама в подписа си, която стимулира децата да играят комар :shock: :oops:

п.п. Браво, темите изчезнаха :)
[offtopic]п.п. терата, няма от кво да ми неудобно, още повече, че всички ми го знаят другия ник, не се крия...иначе отговорът ти е в стил- ако пенчо така и аз така, което само по себе си е глупаво...и да, насърчават се децата, щото тук основно пишат 15-16г , а рекламата за това е направена, за да се продава продукта! В случая -комарът![/offtopic]
Последна промяна от cska - maina на 09 ное 2012 13:11, променено общо 1 път.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 ное 2012 11:02

cska - maina написа:на главната страница има 15 теми, дето нарушават т.5 от правилата :lol:
а тоя над мен има реклама в подписа си, която стимулира децата да играят комар :shock: :oops:

п.п. Браво, темите изчезнаха :)

Неудобно ти е да влезеш с другия ник ли? Некъде да насърчавам децата? Сто пъти съм казал и на модовете, ако трябва махам сайта, но същото да направят и всички останали.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 ное 2012 19:06

t0bl3ro_bg написа:http://forum.gong.bg/manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=122449&st=0&sk=t&sd=a

Ако може да бъде изтрита . Не мисля, че има място в нашият форум, по-скоро в СПАМ секцията ;)

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 09 ное 2012 22:07

Докога ще държите жалката тема на оня резил в форум МЮ бе?
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 ное 2012 11:11

4erveniibeli написа:Тук е тема за ЦСКА,а 80-90%от коментарите са фенове на лески!!!

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=122019&start=80#p4023883
Васконти сигурно и тва не си видял, нищо че след него има и твои мнения. Ама нищо, ти си вършиш "съвестно" модераторските задължения :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 ное 2012 12:11

terata написа:
4erveniibeli написа:Тук е тема за ЦСКА,а 80-90%от коментарите са фенове на лески!!!

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=122019&start=80#p4023883
Васконти сигурно и тва не си видял, нищо че след него има и твои мнения. Ама нищо, ти си вършиш "съвестно" модераторските задължения :mrgreen:

Виж какво, пич, vaskonti е толкова свестен модератор, толкова "червени" са го отнесли от него, разбери, че не сме машини, не сме на работа и заплата към тоя форум, случва се понякога човек нещо да пропусне, затова и е тая тема!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 ное 2012 12:29

Надявам се това да го е видял:
ОщеОтДете написа:майка им дейба и на говеждите медий като играят говедата е пълно с линкове като играем ние 1 неможе да се намери... КЗЛ!

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=2&t=121679&start=100

Върни се в “Свободна зона”