rhaegar написа:
Да. Торес почти сигурно ще пътува за Милано утре.
Трябва да черпиш, двоен повод имаш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:
boabbb написа:smoothc написа:Така...
A+B+C+B+A+ E(2 пъти) + A+B+C+B+A F(2 пъти) + A+B+C+B+A горно D(2 пъти) + B+C+D+C+B + долно E(2 пъти)
Маркираните ги свириш сравнително бързо!
Запиши го някак, да го чуя от тебе - тука има 10 А B и C - кои да натискам
tevez написа:rhaegar написа:
Трябва да черпиш, двоен повод имаш
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
smoothc написа:boabbb написа:smoothc написа:Така...
A+B+C+B+A+ E(2 пъти) + A+B+C+B+A F(2 пъти) + A+B+C+B+A горно D(2 пъти) + B+C+D+C+B + долно E(2 пъти)
Маркираните ги свириш сравнително бързо!
Запиши го някак, да го чуя от тебе - тука има 10 А B и C - кои да натискам
Принципно тези от първа октава(в средата),но като цяло няма значение...
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
boabbb написа:Не разбрах - кренвирши ще има лиИ малко Heinz кетчуп, ако не съм нахален ...
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
marchisio написа:boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората"Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости
Е, ако не беше гората, щеше да ги гледаш по телевизията.![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Тая вечер няма да се спи.. Турбо фолк на макс..![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 26 госта