boabbb написа:Какъв е тоя отбор, дето ще държи на пейката хора с по 20-тина хил. евро заплати, беСмешна работа, по 500 човека на мачовете, камерна обстановка, физкултурно дружество
Злоба:)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Какъв е тоя отбор, дето ще държи на пейката хора с по 20-тина хил. евро заплати, беСмешна работа, по 500 човека на мачовете, камерна обстановка, физкултурно дружество
boabbb написа:А националния отбор какво е, беТашАк ли
Чак ме нервирате с подобни глупости
Кой ще играя в национала, Жуниор Клисара ли
![]()
Айде, ако обичате, без глупости ...
marchisio написа:boabbb написа:А националния отбор какво е, беТашАк ли
![]()
Еми, захранвайте го вие беНали сте големата работа ?
Те дават Дяков, Стоянов, Златински и Минев. А вие ? Проблема на националния не е Лудогорец
marchisio написа:boabbb написа:А националния отбор какво е, беТашАк ли
![]()
Те дават Дяков, Стоянов, Златински и Минев. А вие ? Проблема на националния не е Лудогорец
pafkata написа:marchisio написа:boabbb написа:А националния отбор какво е, беТашАк ли
![]()
Ние даваме Чочев, Карачанаков, които не са повикани в "А" отбора. Също така Тонев, Иван Иванов, Апата (това е несериозно). Истината е, че Литекс дава най-много и може да не са шампиони и да правят големи неща в Европа, но вадят много млади таланти и помагат за бъдещето на българския футбол.
boabbb написа:marchisio написа:boabbb написа:А националния отбор какво е, беТашАк ли
![]()
О-о, якоо. Два червени картона, голове от 30 метра ... Да си ги държат, мерси![]()
marchisio написа:pafkata написа:marchisio написа:boabbb написа:А националния отбор какво е, беТашАк ли
![]()
Ние даваме Чочев, Карачанаков, които не са повикани в "А" отбора. Също така Тонев, Иван Иванов, Апата (това е несериозно). Истината е, че Литекс дава най-много и може да не са шампиони и да правят големи неща в Европа, но вадят много млади таланти и помагат за бъдещето на българския футбол.
Вие давате Апостол Попов. 1![]()
![]()
Лудогорец дават повече, не виждам с кви очи можете да говорите за налагане на българи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта