marchisio написа:Кви сте вие, че да го коментирате ? Той е играл в Б група а вие къде ?
Уби ме.Това е от неговото творчество иначе, да не си му и ти фен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
marchisio написа:Кви сте вие, че да го коментирате ? Той е играл в Б група а вие къде ?
pafkata написа:1982 написа:tevez написа:- Транспорт до стадиона - 30 лв.
- Билети за мача - 40 лв.
- Да видиш как Минев гони Роналдо... Безценно!
Това са цени за непатриоти.
За патриотите пак ще има цена 10 лева, включваща траннспорт Бургас-София-Бургас, билет за мача, кренвирш и бозичка.![]()
Кренвирш и боза е малко странна комбинация. Поне да им дадат по една бира![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:pafkata написа:1982 написа:tevez написа:- Транспорт до стадиона - 30 лв.
- Билети за мача - 40 лв.
- Да видиш как Минев гони Роналдо... Безценно!
Това са цени за непатриоти.
За патриотите пак ще има цена 10 лева, включваща траннспорт Бургас-София-Бургас, билет за мача, кренвирш и бозичка.![]()
Кренвирш и боза е малко странна комбинация. Поне да им дадат по една бира![]()
Айде сега и претенции ....... човекът за 10 лева ви прави ебати екскурзиите, пои ви и ви хрантути, а вие пак се мръщите ..... бира искал. А не искаш ли 21-годишно Абърфелди ??!
Много непатриотичен коментар.
daduradam написа:marchisio написа:Кви сте вие, че да го коментирате ? Той е играл в Б група а вие къде ?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
marchisio написа:daduradam написа:marchisio написа:Кви сте вие, че да го коментирате ? Той е играл в Б група а вие къде ?
Правил съм грешката да коментирам в една ваша тема, сега няма измъкване.![]()
Същото е и в форума на ютд/
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, bubka, slash1912 и 30 госта