Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Са кат се замисля, на домакинските мачове ше има всичко друго, но не и фенове на зелените. :D
П.п Кой разтегля страницата??
П.п Кой разтегля страницата??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Са кат се замисля, на домакинските мачове ше има всичко друго, но не и фенове на зелените. :D
И що мислиш, че няма да има?
Днеска колежката у офиса каза по телефона на едни клиенти да пратят print screen с грешката, която им е изписала нашата програма.
След половин час дойде мейл със снимка на монитор, правена с телефон

Groucho написа:Red_Girl написа:Са кат се замисля, на домакинските мачове ше има всичко друго, но не и фенове на зелените. :D
Днеска колежката у офиса каза по телефона на едни клиенти да пратят print screen с грешката, която им е изписала нашата програма.
Колко такива фотографи съм виждал

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Red_Girl
- Контакти:
Groucho написа:Red_Girl написа:Са кат се замисля, на домакинските мачове ше има всичко друго, но не и фенове на зелените. :D
Хахха, кажи честно.
Иначе айде с Базел може, ама с Реал или Ливърпул си мисля, че всички ше са основно заради тях.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

boabbb написа:Гела колко пари ще иска за Реал и Пуул
Не виждам как за Реал ще е под 50 кинта, за Пуул не знам. Може да пусне някаква промоция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Отивам си с шала на Пул, боли ме за Лудите.Аз съм фен на Ливърпул и винаги съм бил за тях, когато играят Англия : България тогава ще викам за българите.
П.С : Мони, май ще те карам да ми купуваш билети
П.С : Мони, май ще те карам да ми купуваш билети

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
rhaegar написа:boabbb написа:Гела колко пари ще иска за Реал и Пуул
Не виждам как за Реал ще е под 50 кинта, за Пуул не знам. Може да пусне някаква промоция.
Със сигурност цените ще са над 50-60 лева . Всеки ще иска да гледа Реал и Ливърпул.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
- Red_Girl
- Контакти:
Значи е нормално да подкрепяш Пуул и Реал, ама не е нормално да подкрепяш Стяуа. Страшна логика.

Офтопик: