modor написа:Минев-Роналдо![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Минев-Роналдо![]()
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Groucho написа:Red_Girl написа:Урааа, Ливърпул!![]()
Ае, Лудогорец ще насмете всичките ти отбори - Лацио, Стяуа, Ливърпул
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Партизан-готово
ЦСКА-готово
Стяуа-готово
Ливърпул-?
Цялата общност в траур
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол написа:rhaegar написа:Партизан-готово
ЦСКА-готово
Стяуа-готово
Ливърпул-?
Цялата общност в траур
Аз исках да се падне ЦСКА Москва
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1982 написа:marchisio написа:1982 написа:marchisio написа:Е, имате фенове, ти ми говориш за атмосфера ? Атмосфера не се прави от 2 хиляди, а от 40 000
Тва, което е на левски и цска е по слабо от трета англ. дивизия.
Атмосфера се прави и от 1 000 човека. Но фенове, не платени селяци, дошли на безплатна екскурзия и кренвирши.
Няма лошо да мислиш, че си прав. Злобата ще те убие, приятел. Дано един ден да видиш цска в групите на ШЛ, или поне да играе плейоф.
Явно не можеш да оспориш това, което съм написал, та си се захванал с нещо съвсем друго.
Иначе, предпочитам да съм "злобар", отколкото продажна мастия, готова да се кланя на всеки силен на деня.
Относно ЦСКА - плейоф сме играли. А групите на ШЛ не са ми блян, в тея групи е играл сульо и пульо - ХИК Хелзинки, Хелзингборг, Нордшеланд, Кошице, Унирея Урзичени и т.н., само у нас гледаме на тях като някакъв чудовищен успех и се пъчим с тях десетилетия напред, ако влезнем.![]()
![]()
Единственото значимо от тези групи реално са парите.
rhaegar написа:Партизан-готово
ЦСКА-готово
Стяуа-готово
Ливърпул-?
Цялата общност в траур
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Soulen и 4 госта