Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:01

Ivo-Chernomoretz написа:
CTAHKO написа:Ясно, не си идвал 8-) Тогава недей да приказваш ;) Радвай се на голите бургазки тикви, официалното бургазко облекло - черен анцуг "Адидас" и си вярвай, че живееш в Палма Де Майорка 8-)

Явно братята ти роми имат малко повече акъл от теб - простено им е, че така те задминават във всичко... Ама 44-годишен диджей без образование да ми се обяснява, е повече от смехотворно (за нас) и жалко (за теб). Иди в кръчмата и забавлявай братята си. 8-)

Никаква връзка с написаното от мен :? :roll: Годините са 49, така че и аз не знам, защо ги повтаряте тези 44 години и от къде са ви влезнали в малоумните главици 8-) Що се отнася до образованието, кажи ми какво образование трябва трябва да завърша за да работя като DJ 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:03

Кашчей написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Кашчей написа:На Кашчей само Летиция може да поправя грешките, защото е филоложка.
Ти не правиш разлика между "можели" и "може ли", а си тръгнал правописни грешки да ми оправяш :mrgreen:

А ти филолог ли си, че поправяш чуждите? :lol:

А ти знаеш ли какъв съм?

Със сигурност не си филолог, както и висшист (сам си го казвал). Така че не върви човек с по-ниско от моето образование (или без никакво, както в случая), макар и с 15-20 години по-дърт, да ми поправя грешките.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 24 авг 2014 20:05

Иво, какво си завършил? Математика :?: Там не е нужно грамотно писане, разбирам.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:06

Долгопол написа:Иво, какво си завършил? Математика :?: Там не е нужно грамотно писане, разбирам.

Не е нужно и грамотно смятане :lol: Вече има достатъчно изчислителна техника и софтуер за тази цел :lol:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:07

CTAHKO написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
CTAHKO написа:Ясно, не си идвал 8-) Тогава недей да приказваш ;) Радвай се на голите бургазки тикви, официалното бургазко облекло - черен анцуг "Адидас" и си вярвай, че живееш в Палма Де Майорка 8-)

Явно братята ти роми имат малко повече акъл от теб - простено им е, че така те задминават във всичко... Ама 44-годишен диджей без образование да ми се обяснява, е повече от смехотворно (за нас) и жалко (за теб). Иди в кръчмата и забавлявай братята си. 8-)

Никаква връзка с написаното от мен :? :roll: Годините са 49, така че и аз не знам(,) защо ги повтаряте тези 44 години и откъде са ви влезнали в малоумните главици 8-) Що се отнася до образованието, кажи ми какво образование трябва трябва да завърша, за да работя като DJ 8-)

Кой пише неграмотно сега? Един коментар, а цели три грешки. :|

Иначе е логично да си завършил нещо, свързано с музика, за да се занимаваш с тази "професия".

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:08

CTAHKO написа:
Долгопол написа:Иво, какво си завършил? Математика :?: Там не е нужно грамотно писане, разбирам.

Не е нужно и грамотно смятане :lol: Вече има достатъчно изчислителна техника и софтуер за тази цел :lol:

Да, искат се само ахмаци, които да се радват на смотаните ти миксчета. 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 20:09

Ivo-Chernomoretz написа:
Кашчей написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Кашчей написа:На Кашчей само Летиция може да поправя грешките, защото е филоложка.
Ти не правиш разлика между "можели" и "може ли", а си тръгнал правописни грешки да ми оправяш :mrgreen:

А ти филолог ли си, че поправяш чуждите? :lol:

А ти знаеш ли какъв съм?

Със сигурност не си филолог, както и висшист (сам си го казвал). Така че не върви човек с по-ниско от моето образование (или без никакво, както в случая), макар и с 15-20 години по-дърт, да ми поправя грешките.

Брях, не вървяло, а :mrgreen:
Че аз на някои инДженери, като теб, във фирмата им казвам какво да направят, щото те смятат че всичко е просто, като на компютъра, и не се сърдят, а ти си седнал да се сърдиш за това, че ти посочих каква е разликата между "може ли" и "можели". Много начетен го раздаваш, виШисте!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:10

Ivo-Chernomoretz написа:
CTAHKO написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
CTAHKO написа:Ясно, не си идвал. Тогава недей да приказваш ;) Радвай се на голите бургазки тикви, официалното бургазко облекло - черен анцуг "Адидас" и си вярвай, че живееш в Палма Де Майорка 8-)

Никаква връзка с написаното от мен :? :roll: Годините са 49, така че и аз не знам(,) защо ги повтаряте тези 44 години и откъде са ви влезнали в малоумните главици 8-) Що се отнася до образованието, кажи ми какво образование трябва трябва да завърша, за да работя като DJ 8-)

Кой пише неграмотно сега? Един коментар, а цели три грешки. :|

Иначе е логично да си завършил нещо, свързано с музика, за да се занимаваш с тази "професия".

И на мен силата ми е в математиката 8-) А ако бях състезател от Ф1, какво трябваше да съм завършил 8-)

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 24 авг 2014 20:12

Така и не съм срещнал тук фен - физик. Не се крийте, физици. :)

Прав си, особено при инженерите, които си имат 10000 изчислителни и възпроизвеждащи програми.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:12

Откога имам виШе за инДженерство? Това ще да е нещо ново. Явно четеш повечето неща отгоре-отгоре и отговаряш само на това, което ти отърва...

Върни се в “Свободна зона”