Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Долгопол » 24 авг 2014 18:38

Ivo-Chernomoretz написа:Това е спортен форум . Не съм влезнал да ми поправяте всяка грешка :evil:

Спокойно, на всеки се случва да сбърка. Няма нужда от нерви и зли емотиконки, от които честно казано настръхвам от страх. Вината е моя, че не мога да търпя неграмотност. Виждаш ли, не само жените могат да бъдат дребнави. Понякога :)
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 18:42

Долгопол написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Това е спортен форум . Не съм влезнал да ми поправяте всяка грешка :evil:

Спокойно, на всеки се случва да сбърка. Няма нужда от нерви и зли емотиконки, от които честно казано настръхвам от страх. Вината е моя, че не мога да търпя неграмотност. Виждаш ли, не само жените могат да бъдат дребнави. Понякога :)

Абе какво се оправдаваш 8-) Тегли му една благословия и да се почва с интригата 8-) Трябва ли да те уча 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 18:47

Шейтаните за момента изпълняват плана 8-) Да видим до края какво ще стане :)

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 24 авг 2014 18:48

CTAHKO написа:
Долгопол написа:

Абе какво се оправдаваш 8-) Тегли му една благословия и да се почва с интригата 8-)

Станко, ах ти интригантко долна :lol: В Хасково толкова ли е скучно, че търсиш йекшън тук ? 8-) Иначе, винаги съм готов да те напсувам и да започне скандаУа. Ама няма да ти направя тоя кеф, за жалост. ;)

Направи ли някакви нови летни миксчета, та да те предложа на Пайнер мюзик?
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 18:55

Долгопол написа:
CTAHKO написа:Станко, ах ти интригантко долна :lol: В Хасково толкова ли е скучно, че търсиш йекшън тук ? 8-) Иначе, винаги съм готов да те напсувам и да започне скандаУа. Ама няма да ти направя тоя кеф, за жалост. ;)

Направи ли някакви нови летни миксчета, та да те предложа на Пайнер мюзик?

Неделя в малък град, какво може да е :lol: И на кафета ходих, и с приятели и приятелки се видяхме и направихме разбор на уикенда, и разходка си направих...ама то тук всичко е на 5 минути разстояние :) Иначе не съм правил нищо. тези дни смятам да направя няколко сета, че бая музика съм събрал и да видим какво ще излезе :) Всъщност направих един сет с фънк, ама нещо не ми хареса и не съм го качвал в нета. Слушам си го само аз :lol: Набутах му за 1 час 26 парчета...абе стана, ама има неща дето не ми харесват. Ако ти се слуша, ей сега мога да го шерна някъде да го чуеш.

sandi74

Хаарп удари бг футболчето

Мнениеот sandi74 » 24 авг 2014 19:16

Вчера под Аязмото,днес в Коматево.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Хаарп удари бг футболчето

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 19:19

В Коматево Хаарпа ги блъска от няколко месеца, ами вас защо :? Казах ви аз да не си и помисляте да ни бутнете голче, ама не ме слушате 8-) Повече няма да говоря 8-)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 19:25

Долгопол защо не поправяш грешките на хасковския синковец а само моите :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 19:27

Ivo-Chernomoretz написа:Долгопол, защо не поправяш грешките на хасковския синковец, а само моите :roll:

По-симпатичен си му 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 19:28

Ivo-Chernomoretz написа:Долгопол защо не поправяш грешките на хасковския синковец а само моите :roll:

Твоята грешка изменя смисъла на изречението и го прави от установяващо някакъв факт във въпросително.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”