Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2014 12:01

daduradam написа:
Абе, да те питам, чисто хипотетично, какъв ще бъде светът след 100 години ? Трябва да пиша есе и малко опорни точки няма да са ми излишни :roll:

Ако съдим по-събитията от последното десетилетие ...

След около век ( ако все още не сме се избили... Или някое природно бедствие не го е направило... Или някой по-развит от нас :lol: ) ... На Земята ще има 2 вида хора - Едните, ще са страшно омешани генетично... Те ща са дефакто, нова раса.
Другите ( малцинството ) ... Ще са си все-още пренадлежащи на някои от настоящите етноси.
Най-вероятно ще има някакъв вид противоборство между "2-те раси"... Не е изключено и да е военно.

Религиите ще са загубили голяма част от влиянието си, като вероятно, ще са възникнали и нови вярвания.
Но по-голямата част от обществото ще е атеистично настроено, или ще е в някакъв култ, който е коренно противоположен на общоприетите.

Икономически по-голямата част от населението ще е добре.
Политически, най-вероятно ще има общо-единно Правителство за цялата Планета.
В другият вариант, ще имаме 2-3 мощни Алианса.
Както е ЕС... И например - '"Северно Американски Съюз", "Евразийски Съюз", "Африкански Съюз"... И т.н.

Общо-взето, т'ва е. :lol:
По-важното е, че това не е нещо утопично, за съжаление, това най-вероятно ни е бъдещето. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 авг 2014 12:11

Това ми е една от най-големите мечти:
Екип от японски учени изобрети уред, който ще може да визуализира човешките мисли,спомени и сънища върху компютърен екран. За момента изследователите разполагат с технология, която може да репродуцира прости картини от мозъка. Откритието е крачка по пътя към отключването на тайната на човешките сънища и мозъчните процеси.
За първи път в света се появява нещо, което може директно да извади мисъл или сън от мозъка на човек. С прилагането на тази нова технология ще стане възможно да се записват и възпроизвеждат отново субективните кадри, които хората наричат свои сънища, предава електронното издание на британския вестник Телеграф.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 12:13

Тва, което си написал е много оптимистично. По моите виждания ще е много по-зле.. Малко природни ресурси, което от своя страна ще доведе до конфликти и др. проблеми, продължаващото увеличение на население е също много неприятно, заради което ще има липса на храна и на какво ли не, много климатични промени, които ще доведат също до неприятни обстоятелства.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 22 авг 2014 12:15

smoothc написа:Това ми е една от най-големите мечти:
Екип от японски учени изобрети уред, който ще може да визуализира човешките мисли,спомени и сънища върху компютърен екран. За момента изследователите разполагат с технология, която може да репродуцира прости картини от мозъка. Откритието е крачка по пътя към отключването на тайната на човешките сънища и мозъчните процеси.
За първи път в света се появява нещо, което може директно да извади мисъл или сън от мозъка на човек. С прилагането на тази нова технология ще стане възможно да се записват и възпроизвеждат отново субективните кадри, които хората наричат свои сънища, предава електронното издание на британския вестник Телеграф.

Може ли ли к към оригиналната статия? Не може да се вярва на българските медии. :)
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2014 12:24

Изображение

Рускинята няма да върне българският пенис. :mrgreen:

То ако в Русия имаше читави шнурове, женската част нямаше да кисне половин година в България. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 22 авг 2014 12:27

smoothc написа:Това ми е една от най-големите мечти:

За сънищата не съм много сигурен дали могат да ги визуализират... :)

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 авг 2014 12:28

Red_Girl написа:Тва, което си написал е много оптимистично. По моите виждания ще е много по-зле.. Малко природни ресурси, което от своя страна ще доведе до конфликти и др. проблеми, продължаващото увеличение на население е също много неприятно, заради което ще има липса на храна и на какво ли не, много климатични промени, които ще доведат също до неприятни обстоятелства.

Стигне ли се до изчерпване на ресурсите. Съм сигурен, че ще има голямо претопяване на населението.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 22 авг 2014 12:31

Един човек влиза в супер “high-tech” бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
Човекът отговаря:
-150.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота.
Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира хубаво червено вино и му говори за коли, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново.
Роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?.
А човекът отговаря:
-Мисля, че е около 20….
Тогава роботът му сервира една бира и го пита:
-И кой ще победи тази неделя в софийското дерби?

:)

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2014 12:46

modor написа:Стигне ли се до изчерпване на ресурсите. Съм сигурен, че ще има голямо претопяване на населението.

Е, това си е залегнало в плана на командорите.

Даже този план си има име - "Златният милиард".
Толкова трябва да останат на тази Планета в даден момент, за да няма бедност, нищета и нуждаещи се.
Пък едно задоволено население не мрънка против управляващите го... Умници са тия, на върха на пирамидата. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 22 авг 2014 12:53

Много подценявате хората ми се струва. :?
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Върни се в “Свободна зона”