Ма стига с тоя алкохол, бе. Мога 100 години да живея, без да пия.
А и сега както съм прегряла от тоя плаж и всичко ми пламти, точно алкохол ще хвана да шмуля.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
marchisio написа:rhaegar написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6LyLkcwIiqI[/youtube]
Падна ми в очите. Шнур за сърбия и сърбите.
Цеца е класа бе

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Laetitia написа:Ма стига с тоя алкохол, бе. Мога 100 години да живея, без да пия.
А и сега както съм прегряла от тоя плаж и всичко ми пламти, точно алкохол ще хвана да шмуля.
Има и по-лек алкохол, между 10 и 25 %, пий такъв. Действа ободряващо и отпускащо. Особено когато предстоят по-палави приключения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ти па отде знаеш какво ми предстои...
В тая жега признавам само ледена вода и кола.

rhaegar написа:marchisio написа:rhaegar написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6LyLkcwIiqI[/youtube]
Падна ми в очите. Шнур за сърбия и сърбите.
Цеца е класа беТя, Матич и Бранко, тва е
![]()
От сърбия/сърбите мразя повече само турция/турците. Ако можех да ги nuke-на, бих го направил с усмивка на лице.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Laetitia написа:Ти па отде знаеш какво ми предстои...В тая жега признавам само ледена вода и кола.
Не казвам, че ти предстои, а просто, че лекият алкохол е много полезен преди дадени събития. Отпуска, стимулира и тонизира.
Чаша вино, например. С хайверец .... леле, потекоха ми лигите ...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
По принцип алкохолът действа (поне на мен) развращаващо, емоционално и след това сънливо. Хич не ме тонизира даже.1982 написа:Не казвам, че ти предстои, а просто, че лекият алкохол е много полезен преди дадени събития. Отпуска, стимулира и тонизира.
Чаша вино, например. С хайверец .... леле, потекоха ми лигите ...

Ти не четеш май .... пиша за лек алкохол и то в ограничено количество. Няма как да ти подейства сънливо. Виж, отпускащо и палаво - да.
Лек, тежък - по един и същи начин ми действа. Не мога да пия и никога не съм можела. Някой осмокласник вероятно би ме надпил с лекота.1982 написа:Ти не четеш май .... пиша за лек алкохол и то в ограничено количество. Няма как да ти подейства сънливо. Виж, отпускащо и палаво - да.
Айде, айде, не се прави на светица .... не можела .... една чаша червено винце поне не можеш ли да пийнеш ??!