Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pampi » 01 юли 2016 12:43

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
Иначе момчетата са си обикновени рокерчета. Ама като напишеш че и Путин стои зад тях, вече имаме новина 8-)

"Обикновени рокерчета", които носят символи на една забранена със закон у нас идеология, както и проповядват откровен империализъм, който граничи с териториални претенции на Русия, към редици Държави.

Пак питам, ако фенове на Хитлер решат да си правят такова шествие, със същите претенции, как трябва да се реагира ?
Ами ако са турски рокери, прокламиращи възстановяването на Османската империя ??
Това не би било по различно от това, което правят тия руски "рокери".

Представям си как ще бъдат посрещнати в Русия български мотористи, прокламиращи въстановяване на Кубратова и Волжка България.
Дали у руснаците ще проговори "братското". :?

И как трябва да се реагира срещу фенове на Хитлер? Да чуем!

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2016 13:02

boabbb написа:Абе, ще ви кажа ... Това се отнася основно за 82-ката и Смити, в по-малка степен и за Играта :!: Европа се напълни с арабели, които ви стрелят, взривяват, ще почнат и да ви е*ат, обаче вие си гледате Путин :?

Аз не гледам Путин, вие ни го натрисате, аз една новина не съм пуснал за Путин или Русия, просто този форум беше превърнат в клозет от шепа русофили, сеещи всекидневно жалката си пропаганда про-Русия и анти-ЕС и САЩ.

Никой от нас нямаше да коментира толкова Русия и Путин, ако не ни ги навирахте постоянно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2016 13:03

pampi написа:И как трябва да се реагира срещу фенове на Хитлер? Да чуем!

Ами никак, ако Държавата си свърши работата предварително.
Такива чужди "рокерски" шествия, с политически лозунги, не трябва да се разрешават.

Поляците са боклуци, но в случая с тия "рокери" постъпиха мъдро - просто не ги пуснаха на територията си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 юли 2016 13:25

THE G.A.M.E написа:

Такива чужди "рокерски" шествия, с политически лозунги, не трябва да се разрешават.

Поляците са боклуци, но в случая с тия "рокери" постъпиха мъдро - просто не ги пуснаха на територията си.

Тия полски мъдреци от Северен поток все се мъдреят. И рокерите пак си влязоха в Полша (без малка част), а полските им колеги караха с тях.
Инак америкоски бетеери да им пърпорят по улиците - първа радост е за тях. Ковриет на Европа, кво очакваш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юли 2016 13:26

1982 написа:Аз не гледам Путин, вие ни го натрисате, аз една новина не съм пуснал за Путин или Русия, просто този форум беше превърнат в клозет от шепа русофили, сеещи всекидневно жалката си пропаганда про-Русия и анти-ЕС и САЩ.

Никой от нас нямаше да коментира толкова Русия и Путин, ако не ни ги навирахте постоянно.

Ако не си забелязал, стоим си тук и не мърдаме 8-) Нека в тази държава има поне един оазис, освободен от еврейската пропаганда 8-) Или не трябва да има 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юли 2016 13:27

THE G.A.M.E написа:

И защо да не ги пускаме 8-) И какви са политическите лозунги :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2016 13:27

THE G.A.M.E написа:

Май беше с принципите, докато не ти опря яйцето до дупето... :lol:
Олекна много, драги антифашисте... олекна много...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 юли 2016 13:29

Камен Попов и той кат бушонира Волен беше Егати Пича, а ся се помъкна с тия вълци. Егати скрития рубляк начи, тц, тц, тц.... Дръвье ще ми садят... нема да бучнат некой корен трева кат модерни хора.... кой ти бере липа на днешно време, освен мангалите барабар с клоните.
Последна промяна от fcb_bg на 01 юли 2016 13:31, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2016 13:31

fcb_bg написа:
И рокерите пак си влязоха в Полша (без малка част), а полските им колеги караха с тях.

Ами значи съм прав за поляците... Боклуци са, щом все пак въпреки забраната, хората са влезли. :lol:

Но като цяло имам на предвид Държавата да вземе някво отношение към въпросните рокери.
Не казвам че трябва да се гонят рокерски, рапарски и т.н. движения, но лозунгите и целта с която са тръгнали из бившите владения на СССР на въпросните, са недопустими.
Може да стане прецедент и утре турски рокери да решат да обиколят бившите владения на О.И. с лозунги за възстановяване на същата. :|

И отново да посоча, че българи едвали ще бъдат допуснати в Русия да прокламират възстановяването на българските Държави из руските територии.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 01 юли 2016 13:41, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 юли 2016 13:35

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:
И рокерите пак си влязоха в Полша (без малка част), а полските им колеги караха с тях.

Ами значи съм прав за поляците... Боклуци са, щом все пак въпреки забраната, хората са влезли. :lol:

Но като цяло имам на предвид Държавата да вземе някво отношение към въпросните рокери.
Не казвам че трябва да се гонят рокерски, рапарски и т.н. движения, но лозунгите и целта с която са тръгнали из бивчите владения на СССР на въпросните, са недопустими.
Може да стане прецедент и утре турски рокери да решат да обиколят бившите владения на О.И. с лозунги за възстановяване на същата. :|

И отново да посоча, че българи едвали ще бъдат допуснати в Русия да прокламират възстановяването на българските Държави из руските територии.

Кой ти иска възстановяване на СССР бе човек, полудя ли? Ся в Сливен е жегаво, разбирам, ма недей тъй плаши сарасаидьитье де. ;)

Върни се в “Свободна зона”