JackPackage написа:modor написа:Не се издържа вече........отворихме си една бира
Симончо![]()
![]()
От 14ч почна...
Какво да направя като от Каменица ни донесоха малко бира........

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:modor написа:Не се издържа вече........отворихме си една бира
Симончо![]()
![]()
От 14ч почна...
modor написа:JackPackage написа:modor написа:Не се издържа вече........отворихме си една бира
Симончо![]()
![]()
От 14ч почна...
Какво да направя като от Каменица ни донесоха малко бира........ Ами ако и стане нещо
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:modor написа:JackPackage написа:modor написа:Не се издържа вече........отворихме си една бира
Симончо![]()
![]()
От 14ч почна...
Какво да направя като от Каменица ни донесоха малко бира........ Ами ако и стане нещо
Имай късмет нещо да ми кажеш за следобедните джинчета.![]()
И все пак късно почваш, аз си лягам вече.
( Шегувам се, днес не съм пила, просто ми се спи).
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:не си спала цяла нощ, щото си била тъжна заради загубата на Каузата?!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
JackPackage написа:не си спала цяла нощ, щото си била тъжна заради загубата на Каузата?!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:не си спала цяла нощ, щото си била тъжна заради загубата на Каузата?!
То цяла България е така, бе... Цял Пловдив днес е с едни унили физиономии...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
JackPackage написа:ZinedineZidane написа:JackPackage написа:не си спала цяла нощ, щото си била тъжна заради загубата на Каузата?!
То цяла България е така, бе... Цял Пловдив днес е с едни унили физиономии...
нищо, другата седмица като ги отстранят на другия ден навсякъде ще има панаири, кибабчита, кифтета....
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 3 госта