1982 написа:Значи вдигаш на непознати, Симеонке, а аз като те поканих на пица, ме отряза.![]()
Принципно рядко вдигам, ама тоз беше настоятелен и реших да не е станало нещо с някой..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Значи вдигаш на непознати, Симеонке, а аз като те поканих на пица, ме отряза.![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не се измъквай, кажи защо ме отряза тогава ??
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Не се измъквай, кажи защо ме отряза тогава ??
rhaegar написа:1982 написа:Не се измъквай, кажи защо ме отряза тогава ??
Грозен ли си?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:1982 написа:Не се измъквай, кажи защо ме отряза тогава ??
Нали ти казах, че учех за важно контролно и нямаше никъв шанс да се разсейвам. Ама толкоз и помниш и са за тая пица ше ми натякваш 3 години.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 5 госта