Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот modor » 20 авг 2014 01:21

rhaegar написа:Ахахаах, атлетикото май скандират на "бий чорбата по главата" :lol:

На какво си :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 авг 2014 01:25

modor написа:
rhaegar написа:Ахахаах, атлетикото май скандират на "бий чорбата по главата" :lol:

На какво си :mrgreen:

На две бири, ама ритъма си беше същия :lol: Надали някой е композирал за нас мелодията :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2014 01:25

Кашчейчо ще смени ли анимацийката си с "червени кучета" ръфат зелена граблива птица? Няма го - явно работи по темата.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 авг 2014 01:26

Олеее, щях да припадна. Само на мен може да се случи. Всички луди ми нацелват номера. Някъв непознат номер ми звънни и вдигнах... При което тва, което ми се каза беше скандално: Мило, съжалявам, че те будя. Просто исках да те зарадвам първи. Днес правим 3 години, много те обичам".. Прилоша ми като чух тва, ама се оказа, че момчето верно е сбъркало номера, щото реших, че може да е ебавка. В последсвие му казах, че ако гаджето му спи и той го събуди, най-много да скъса с него, а не да се зарадва. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 авг 2014 01:27

То по тоя повод кой друг да я зарадва :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 авг 2014 01:27

Red_Girl написа:Олеее, щях да припадна. Само на мен може да се случи. Всички луди ми нацелват номера. Някъв непознат номер ми звънни и вдигнах... При което тва, което ми се каза беше скандално: Мило, съжалявам, че те будя. Просто исках да те зарадвам първи. Днес правим 3 години, много те обичам".. Прилоша ми като чух тва, ама се оказа, че момчето верно е сбъркало номера, щото реших, че може да е ебавка. В последсвие му казах, че ако гаджето му спи и той го събуди, най-много да скъса с него, а не да се зарадва. :lol: :lol:

Да не е някое бивше гадже? :D Иначе мен луди ме намират във фейса най-вече.
Наскоро някой си Ебач Чукачев ми подири приятелството. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 авг 2014 01:29

Не, не.. Беше и непознат глас. Представям си, ако бях заспала и тоя ме беше събудил. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 авг 2014 01:30

Значи вдигаш на непознати, Симеонке, а аз като те поканих на пица, ме отряза. :| :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 авг 2014 01:31

Red_Girl написа:Олеее, щях да припадна. Само на мен може да се случи. Всички луди ми нацелват номера. Някъв непознат номер ми звънни и вдигнах... При което тва, което ми се каза беше скандално: Мило, съжалявам, че те будя. Просто исках да те зарадвам първи. Днес правим 3 години, много те обичам".. Прилоша ми като чух тва, ама се оказа, че момчето верно е сбъркало номера, щото реших, че може да е ебавка. В последсвие му казах, че ако гаджето му спи и той го събуди, най-много да скъса с него, а не да се зарадва. :lol: :lol:

Дрън, дрън.....Ако звънне :arrow: Защо звъни толкова късно.......Ако не звънне :arrow: Защо не звъни....
Ама и вие сте едни :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2014 01:31

Човек трябва да помни какво е правил точно преди три години.

Върни се в “Свободна зона”