1982 написа:Абе, най-добре да си легнеш на леглото, пък тя да ти седне на лицето ...
Носът си го вкарваш във влагалището , а с езиче човъркаш в анусчето .Направо откачат жените от възбуда .
Изпробвано и ефективно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Абе, най-добре да си легнеш на леглото, пък тя да ти седне на лицето ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Laetitia написа:Тц...
Двама в леглото. Момъкът предлага:- Хайде да правим любов в поза 68!- Това как е? - Ами почти като 69 – ти ми правиш минет, а аз ще имам да ти давам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JackPackage написа:Ще изгоните детската аудитория от форума бре, мръсници![]()
![]()
Летиция, тебе обвиняваме че си ги развратила така![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ЕМИЛ написа:1982 написа:Абе, най-добре да си легнеш на леглото, пък тя да ти седне на лицето ...
Носът си го вкарваш във влагалището , а с езиче човъркаш в анусчето .Направо откачат жените от възбуда .
Изпробвано и ефективно![]()
Бе доста приятно си е. Иначе наистина даването понякога е по-сладко от получаването.1982 написа:
Не ми допада, аз предпочитам да давам, не да получавам.
1982 написа:ЕМИЛ написа:1982 написа:Абе, най-добре да си легнеш на леглото, пък тя да ти седне на лицето ...
А как ще дишам ??
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1982 написа:ЕМИЛ написа:1982 написа:Абе, най-добре да си легнеш на леглото, пък тя да ти седне на лицето ...
А как ще дишам ??
Laetitia написа: Иначе наистина даването понякога е по-сладко от получаването.
ЕМИЛ написа:1982 написа:ЕМИЛ написа:1982 написа:Абе, най-добре да си легнеш на леглото, пък тя да ти седне на лицето ...
А как ще дишам ??
Ти не си там за да дишаш , а да свършиш работа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта