Laetitia написа:Както казват в "Приятели": "I don't give a tiny rat's ass" за мача.
Ти почна като Шумкара, дето вика, че в задника на костенурката не могло даже пръст да се събере
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Както казват в "Приятели": "I don't give a tiny rat's ass" за мача.
boabbb написа:
Той търси някоя нещо да поема![]()
, ама дотука - греда
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Е, другарят шумкар може и да си завира пръсти по костенуркски отверстия, мене що ме замесваш...boabbb написа:Laetitia написа:Както казват в "Приятели": "I don't give a tiny rat's ass" за мача.
Ти почна като Шумкара, дето вика, че в задника на костенурката не могло даже пръст да се събере![]()
![]()
Аз ще си гледам Арсенал
YANTRA_FOREVER написа:Аз имам фланелка на Стяуа. Какво предлагате: да я изгоря, нарежа...?![]()
След малко поемам на пътешествие с автобус от 12 до 3-4 утре сутринта...![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Иначе винаги съм се чудела как може човек да е фен на Арсенал

На колене, топчийче! :Dboabbb написа:Иначе винаги съм се чудела как може човек да е фен на Арсенал
...каза фенката на Левски
1982 написа:На колене пред жена не е толкова лошо ..... мммммм ....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта