Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 14:06

petko.h.markov написа:
il4o_iliew написа:
Neo M написа:Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.

Как реши, че му е чужда по сърце? Познаваш ли го? Доводът ти за документите е толкова абсурден, че няма смисъл да го коментирам. Ти като си по документи българин какво? За голям патриот ли се взе? Ами онези натурализирани българи-футболисти като Марселиньо, Вагнер? Те също имат бг паспорти. Това прави ли ги по-големи българи от теб, мен или fcb?

1Живее от толкова години в България,но си е запазил руския паспорт.
2Въпросните футболисти не пишат тук като него.
3.По писанията си личи какво му е отношението към България.И по-добре сигурно,че не го познаваме лично.
4Ти адвокат ли си му?Той е достатъчно устат.

1. Нямам българско гражданство, защото не ми дава кой знае какви привилегии.
2. Не ме интересува.
3. Какво ми е отношението? Постоянно си говоря с българи от различни възрастови групи по политически теми в България и по света, досега проблеми съм нямал. Възгледите ни съвпадат по доста теми. Децата ти имат ли право да оплюват Меркел за политиката й към бежанците и дали някой немец ще им се сопне?
Какъв ти е проблема? Явно е нещо лично към мен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2016 14:13

Проблемът им е липсата на аргументи и факти за това минават на лични нападки, за да прикрият и отклонят вниманието от тази липса.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 14:15

Neo M написа:
fcb_bg написа:
Neo M написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:http://www.blitz.bg/news/article/396741

Гледам, руските медии с охота са раздухали тази евтина лъжа, че сме поканили Ердоган, чак са ни и плюли.

Как па една от тези клозетни медии не звънна първо в МВнР на България, за да попита истина ли е, веднага бързат да леят помияа.

Сърди се на Плевнелиев, който се включи в коалицията "Ние знаем, че руснаците свалиха малайзийския Боинг" без да се предоставят НЯКАКВИ доказателства....

Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.

Не се чувствай някаква специална цел на пропагандата, и другаде е така. След антируската реторика на българския президент пред български и чужди медии, ти какво си очаквал?
Какво ми е на сърце и кое ми е чуждо, изобщо си нямаш представа.

Първо от края- доста добре си имам представа от коментарите ти в този форум. От една страна може да се води доста смислен и интересен диалог с тебе, но от друга тази възможност потъва във всекидневните идеолгически помии, в които взимаш участие. Не съм ти написал онези думи по-горе на база на едно твое мнение тук. Можеш ли да погледнеш мненията си под различен ъгъл? Все едно нон-стоп размахваш пръст към България и българите и питаш що не вървят по гайдата на една друга конкретна държава / в случая няма значение точно коя е /.
Относно началото- не те попитах какво съм очаквал от руските медии, а ти сериозно ли разсъждаваш по този начин, че си го написал? Отговора на този въпрос е пряко свързан с предния абзац. Ако имаш желание, замисли се.

Искам да намериш конкретни мои мнения с които подтиквам и наслагвам мнение, че трябва да вървим по гайдата на "една друга конкретна държава"!
Знаеш ли как прекарвам деня от 1 час насам? на 2-ия канал на СКАТ съм и слушам българска народна музика, така че профайлърите тука си късайте дипломите.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 03 мар 2016 14:32

fcb_bg написа:...

Не, не зная как прекарваш времето си от един час насам. Прекрасно го знаеш. Коментирам изявите ти тук. Няма нужда нищо да търся, то постоянно се вижда, когато конкретно коментираш България и действията на държавата. То тия работа не се отнасят само за тебе и въпросната държава, има ги и точно в обратната посока, но все си мисля, че си един от тези, с които може и има смисъл да се коментира. Затова и реших въобще да ти кажа, какво ти казвам.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 14:41

Neo M написа:

Не, не зная как прекарваш времето си от един час насам. Прекрасно го знаеш. Коментирам изявите ти тук. Няма нужда нищо да търся, то постоянно се вижда, когато конкретно коментираш България и действията на държавата. То тия работа не се отнасят само за тебе и въпросната държава, има ги и точно в обратната посока, но все си мисля, че си един от тези, с които може и има смисъл да се коментира. Затова и реших въобще да ти кажа, какво ти казвам.

Пич, ти ме обвини, че съм трол, който прокарва чужди интереси. Директно си го написа и сега отказваш да си подкрепиш твърдението с факти - мои постове, в които твърдиш че "Все едно нон-стоп размахваш пръст към България и българите и питаш що не вървят по гайдата на една друга конкретна държава / в случая няма значение точно коя е /".

А ти можеш ли да ме погледнеш от друг ъгъл? Ами ако не бях споделил, че съм руснак? Прекрасно знаех какво ще последва като го кажа, щом пиша по политически теми.
Не, не размахавам пръст на никого. Мисля че изказвам доста неща за правителството, които мислят и голяма част от българите.

Ако не намериш мои постове в които пропагандирам България да върви с по гайдата на друга конкретна държава, очаквам извинение.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 14:48

Айде, пич, излизам на разходка с жена си и щерка си - и двете с българско гражданство. Ше ти призная една тайна - жена ми искаше за името на щерката някакъв микс от имената на бабите. Получиха се едни говна, аз й казах, че искам българско име за дъщерята и няма да се разберем. Стана на моето.
Хубав ден ти желая.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 03 мар 2016 15:00

fcb_bg написа:
Neo M написа:

Пич, ти ме обвини, че съм трол, който прокарва чужди интереси. Директно си го написа и сега отказваш да си подкрепиш твърдението с факти - мои постове, в които твърдиш че "Все едно нон-стоп размахваш пръст към България и българите и питаш що не вървят по гайдата на една друга конкретна държава / в случая няма значение точно коя е /".

А ти можеш ли да ме погледнеш от друг ъгъл? Ами ако не бях споделил, че съм руснак? Прекрасно знаех какво ще последва като го кажа, щом пиша по политически теми.
Не, не размахавам пръст на никого. Мисля че изказвам доста неща за правителството, които мислят и голяма част от българите.

Ако не намериш мои постове в които пропагандирам България да върви с по гайдата на друга конкретна държава, очаквам извинение.

Още от сега ти казвам, че нищо няма да търся, щото мненията ти си стоят по темите, и също никакво извинение няма да ти дам. Ако съм искал да те обвиня за трол, нямаше да пропусна да го направя. С други думи не мисля, че си такъв и мисля, че няколко пъти ти го написах. Що се отнася до руския ти произход, имал съм възможност няколко пъти да те атакувам по тази линия и никога не съм го направил, щото не го смятам за правилно. Това нито те прави сакат, нито нищо. Не ме вълнува този факт. Нали обърна внимание, че думите ми не бяха насочени конкретно какъв си по произход, а че не си такъв "българин", за какъвто се представяш в мненията си в този форум? Щото иначе имаш претенции по въпроса. Нали обърна внимание, че нарочно не назовах никъде "Русия" и "руснак"? И недей да обобщаваш на каква група хора мненията представляваш, защото всеки тук представлява себе си и никой друг.

П.С.: Много се радвам за жена ти и детето ти. Да са ти живи и здрави, и въобще всичко най-хубаво на семейството ти. Тях не ги намесвай тук. Няма нужда. Хубав ден и на теб.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2016 15:48

Ясно е, че и руските медии търсят интереса на хората, за т'ва една подобна "новина", дето Ер Доган щял да идва на Шипка, няма как да я пропуснат. :lol:
Не ги мислете за будали... Действително проверката на подобно инфо е на 2-3 клика разстояние, едвали не са проверили, но друго си е сензацията.

Лошото е, че в Русия голяма част от населението се влияе от мнението на властите.
И да, тука също има % дето вЕрват на всичко казано от Боко, Плевната и сие, но този % е мноооого по-малък от колкото в Русия.
Култът към дадена личност никога не е бил полезен.
Това се отнася и за Боко, и за Володята.

За щастие, у нас много малко българи се влияят от приказките на управляващите.
А за съжаление, това в Русия, не е така.
Доказателството е и засилилата се агресия към България и българите в руското интернет пространство.
Човек ще каже, че ние сме им най-големият враг и проблем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2016 15:51

fcb_bg написа:
Neo M написа:

Пич, ти ме обвини, че съм трол, който прокарва чужди интереси. Директно си го написа и сега отказваш да си подкрепиш твърдението с факти

Какви факти, почти всеки ден плюеш САЩ и ЕС, и браниш и хвалиш всичко, свързано с Русия. То е очевадно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2016 16:44

Аз не виждам някакъв кой знае какъв проблем или недостатък, че някой има двойно или друго гражданство (дори да е руско). Всеки отговаря за себе си и избира какво е най-добро за него.

По хубаво да се съсредоточим върху споровете/диалог по дадени теми, а не личностните характеристики ;)

--
Руските медии да си пишат каквото искат, не е първата им провокация или откровена лъжа, няма да е последната. Просто новини с буквите .ru не трябва да се взимат на сериозно и да се подминават като ненадеждни.

--

пп ПР на Иран май още не е публикувал последната новина за Ислямската държава? Не е обяснил и колко реформистко искат да резнат нечия глава :roll:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”