http://video.genfb.com/10154289229004443
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Няма мачове и гледкам новините по Държавната телевизия...
О, ужас - маймуноподобните приятелчета на олигофрена Ревизоро осквернили православен храм, като са нахълтали в него и са секвистирали червеното вино. Анатема! Защо си мисля, че единственото задължение на митничарите е да пазят границите от вносните ГМО продукти - зеленчуци като пластмаса от юг и залежало месо запад. Митничар беше мръсна дума при соца - тарашене на багажа при екскурзия в братски страни и конфискуване на подаръчета. Още по-мръсна стана при капитализма.
Няма ли власт в тая държава? Миналата седмица дебелата цаца отишла на морето да дири сметка за някаква махленска свада, а държавнозначимите проблеми забърсани под чергата.
О, ужас - маймуноподобните приятелчета на олигофрена Ревизоро осквернили православен храм, като са нахълтали в него и са секвистирали червеното вино. Анатема! Защо си мисля, че единственото задължение на митничарите е да пазят границите от вносните ГМО продукти - зеленчуци като пластмаса от юг и залежало месо запад. Митничар беше мръсна дума при соца - тарашене на багажа при екскурзия в братски страни и конфискуване на подаръчета. Още по-мръсна стана при капитализма.
Няма ли власт в тая държава? Миналата седмица дебелата цаца отишла на морето да дири сметка за някаква махленска свада, а държавнозначимите проблеми забърсани под чергата.
"Дeпyтaтитe пoдĸpeпиxa идeятa caмo aдвoĸaти дa ĸoнтaĸтyвaт c HAΠ и HOИ” e вoдeщо зaглaвие нa в. “Ceгa”
Cĸaндaлният пpoeĸтoзaĸoн зa aдвoĸaтypaтa, ĸoйтo пpeдвиждa aдвoĸaтитe дa cтaнaт зaдължитeлeн пocpeдниĸ в oтнoшeниятa нa фиpмитe c вcичĸи дъpжaвни opгaни, бe пpиeт тиxoмълĸoм и c пълнo eдинoдyшиe в пpaвнaтa ĸoмиcия нa Hapoднoтo cъбpaниe в cpядa ĸъcнo вeчepтa. Зaд нeгo зacтaнaxa 17 дeпyтaти oт ГEPБ, Peфopмaтopcĸият блoĸ, Πaтpиoтичният фpoнт, ДΠC и БCΠ c yгoвopĸaтa, чe щe имa пpoмeни мeждy двeтe чeтeния.
Cпopeд пpoeĸтoзaĸoнa caмo aдвoĸaти, a нe cчeтoвoдитeли, юpиcĸoнcyлти или ĸypиepи, щe имaт пpaвo дa нocят и пoлyчaвaт дoĸyмeнти oт HAΠ, HOИ, HCИ, Бyлcтaт, БHБ, Инcпeĸциятa пo тpyдa, oбщинитe и ocтaнaлитe aдминиcтpaтивни cлyжби, ĸaĸтo и дa внacят финaнcoви oтчeти или дpyги дoĸyмeнти в тъpгoвcĸия, имoтния и дpyги peгиcтpи. Зa нapyшeниe нa тaзи paзпopeдбa ce пpeдвиждa глoбa oт 1000 дo 5000 лв., ĸoятo пpи peцидив ce yдвoявa. Oщe пo-cĸaндaлнoтo e, чe caмитe caнĸции щe ce нaлaгaт oт aдвoĸaтcĸитe ĸoлeгии и щe влизaт в тexния бюджeт, вмecтo дa ce внacят в дъpжaвнaтa xaзнa.
Някой има ли инфо дали това е вярно или е няква партенка?
Ако е вярно тия са скандални наще депутати и ще трябва да бъдат линчувани след като пуснат такъв закон!
Говорят за някакви ел. правителства вече 15 г. но сега не стига че те карат да носиш напълно ненужни глупости ами вече и
на адвокат ще трябва да си плащаш да да ти ги занесе или пък какво искат всички да станем студенти по право така ли?
Адвокатите не могат да бъдат търговци и управител на ТД и изпълнителен директор на ТД. Ще се прецакаш.

След като Баце заплаши Ненчев, че ще го прати на кораб да воюва, министърът отиде да оглежда стоката на пазара. Маааааалко скъпичко ще ни легне, ама пък как ше се изфукаме пред Пу, а?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
James Beattie
Ако някой от вас чете жълтият сайт "БЛИЦ" , аз съм "Пидурунгел". Ако сте чели, знаете какво ми е мнението за Путин и политиката.
-
Serafim
- Контакти:
fcb_bg написа:v.r.s. написа:fcb_bg написа:v.r.s. написа:fcb_bg написа:Напоследък има доста реклами с насоченост към комунистическо време - бира, кренвирши и др. Кво става бе, къв е тоя блян по "като едно време", нали тогава каквото е имало, всичко е било отврат!? Я некой живял тогава да пообясни.
Те рекламират и бира "каменица" от 1881 година, "шуменско" от 1882 година и т.н., така и с кренвиршите. Не мисля, че има носталгия в тези реклами, а по-скоро история и да се представят като автентични.
Ся да пусна ли рекламата на шуменско бомба с кадри от соца?
Е и?
Нали това казвам, че рекламата е относно историята продукта и го представя като незагубил автентичният си вкус през годините или възстановен след години. Мислиш ли, че някой, който си е поръчал бира е заради носталгията по-миналото или заради самата бира?
Не мисля, поне при мен е така, а аз съм живял в това време и помня, че тогава се пиеше предимно светло и столично пиво и по-малко пиринско и плевенско, което вече не съществува. Ако някога бъде отново пусната такава бира, то отново препратката ще е от соц. време, когато плевенският пивоварен завод започва да произвежда тази марка, а не заради носталгията по соц. времето.
Ама то не е само тая реклама за бирата, има и други, дори една акцентира точно върху времето по соца какво е било и събужда детски спомени.
Общо взето, правят си рекламата върху гърба на лошия соц.
Супер са рекламите! Соца също беше. Надявам се АвтоВаз да пуснат обновената Жигула, за която се писа. Да (пре)открият и Мото Техника, да мога да се запиша да я чакам 15 години.
Гледам Боко днес береше ягодите и аспержите на англетата 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Украинци, искащи да оплюят руски рокери, са яли бой от българи на бензиностанция в Бургас. 
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.