Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 12:45

В Истанбул също са отбелязали 3-ти март с леки фойерверки.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2016 12:53

http://www.blitz.bg/news/article/396741

Гледам, руските медии с охота са раздухали тази евтина лъжа, че сме поканили Ердоган, чак са ни и плюли.

Как па една от тези клозетни медии не звънна първо в МВнР на България, за да попита истина ли е, веднага бързат да леят помияа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2016 13:08

1982 написа:http://www.blitz.bg/news/article/396741

Гледам, руските медии с охота са раздухали тази евтина лъжа, че сме поканили Ердоган, чак са ни и плюли.

Как па една от тези клозетни медии не звънна първо в МВнР на България, за да попита истина ли е, веднага бързат да леят помияа.

Ето го достоверния източник:

Мнениеот blue avalanche на 01 Мар 2016 22:36

1982 написа:
Аз имам само един въпрос - ако това се окаже лъжа (в което съм убеден), ще имат ли доблестта някои хора тук да се извинят за разпространението на откровени лъжи ??! Или, като Пампи Лъжеца, ще се направят на "ни лук яли, ни лук мирисали" .....

А тая медийка явно е на заплата към руското посолство.

А,ако се окаже,че не е лъжа,някои други хора какво ще направиш?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 13:09

Сърди се на Плевнелиев, който се включи в коалицията "Ние знаем, че руснаците свалиха малайзийския Боинг" без да се предоставят НЯКАКВИ доказателства.
Пред сградата на ООН бяха разлепени снимки на Янукович с надпис "Търси се за масово убийство". За кое? За кое точно убийство, на стадото не се обяснява. Пропагандата е навсякъде, добре дошъл.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 03 мар 2016 13:35

fcb_bg написа:

Сърди се на Плевнелиев, който се включи в коалицията "Ние знаем, че руснаците свалиха малайзийския Боинг" без да се предоставят НЯКАКВИ доказателства....

Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 мар 2016 13:48

Neo M написа:Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.

Как реши, че му е чужда по сърце? Познаваш ли го? Доводът ти за документите е толкова абсурден, че няма смисъл да го коментирам. Ти като си по документи българин какво? За голям патриот ли се взе? Ами онези натурализирани българи-футболисти като Марселиньо, Вагнер? Те също имат бг паспорти. Това прави ли ги по-големи българи от теб, мен или fcb?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2016 13:49

Neo M написа:
fcb_bg написа:

Сърди се на Плевнелиев, който се включи в коалицията "Ние знаем, че руснаците свалиха малайзийския Боинг" без да се предоставят НЯКАКВИ доказателства....

Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.

Не се чувствай някаква специална цел на пропагандата, и другаде е така. След антируската реторика на българския президент пред български и чужди медии, ти какво си очаквал?
Какво ми е на сърце и кое ми е чуждо, изобщо си нямаш представа.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2016 13:55

il4o_iliew написа:
Neo M написа:Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.

Как реши, че му е чужда по сърце? Познаваш ли го? Доводът ти за документите е толкова абсурден, че няма смисъл да го коментирам. Ти като си по документи българин какво? За голям патриот ли се взе? Ами онези натурализирани българи-футболисти като Марселиньо, Вагнер? Те също имат бг паспорти. Това прави ли ги по-големи българи от теб, мен или fcb?

1Живее от толкова години в България,но си е запазил руския паспорт.
2Въпросните футболисти не пишат тук като него.
3.По писанията си личи какво му е отношението към България.И по-добре сигурно,че не го познаваме лично.
4Ти адвокат ли си му?Той е достатъчно устат.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 мар 2016 14:03

1Живее от толкова години в България,но си е запазил руския паспорт.

И? Това какво по-точно доказва? Че е родоотстъпник, щото си е запазил руския паспорт?
2Въпросните футболисти не пишат тук като него.

Живеем в своодна страна. Всеки може да пише, където си иска. Какъв ти е проблема?
3.По писанията си личи какво му е отношението към България.И по-добре сигурно,че не го познаваме лично.

Какво по-точно си личи от писанията му? Аз предпочитам да чета такива като него вместо грантаджии като иво Инджев, Иван Кръстев, Лора Крумова-на хранилка при "Америка за България" и соросови НПО-та.
4Ти адвокат ли си му?Той е достатъчно устат.

Не съм му адвокат.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 03 мар 2016 14:04

fcb_bg написа:
Neo M написа:
fcb_bg написа:

Не се чувствай някаква специална цел на пропагандата, и другаде е така. След антируската реторика на българския президент пред български и чужди медии, ти какво си очаквал?
Какво ми е на сърце и кое ми е чуждо, изобщо си нямаш представа.

Първо от края- доста добре си имам представа от коментарите ти в този форум. От една страна може да се води доста смислен и интересен диалог с тебе, но от друга тази възможност потъва във всекидневните идеолгически помии, в които взимаш участие. Не съм ти написал онези думи по-горе на база на едно твое мнение тук. Можеш ли да погледнеш мненията си под различен ъгъл? Все едно нон-стоп размахваш пръст към България и българите и питаш що не вървят по гайдата на една друга конкретна държава / в случая няма значение точно коя е /.
Относно началото- не те попитах какво съм очаквал от руските медии, а ти сериозно ли разсъждаваш по този начин, че си го написал? Отговора на този въпрос е пряко свързан с предния абзац. Ако имаш желание, замисли се.

Върни се в “Свободна зона”