fcb_bg написа:Написа 2 пъти САЩ в 1 изречение. Любов ли е да го опишеш...
Много ти боде очите това САЩ, нали ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Написа 2 пъти САЩ в 1 изречение. Любов ли е да го опишеш...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
THE G.A.M.E написа:Кредитният рейтинг на Китай, вече е негативен.![]()
Не отиват на добре нещата в икономиката, в световен мащаб.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Кредитният рейтинг на Китай, вече е негативен.![]()
Аз от колко време го пиша това, ама никой не ме слушаОт кога ви обяснявам, че кризата чукаа на вратата ни, че и този път нещата ще са много по-зле от 2008-ма
diplomat написа:CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Кредитният рейтинг на Китай, вече е негативен.![]()
Аз от колко време го пиша това, ама никой не ме слушаОт кога ви обяснявам, че кризата чукаа на вратата ни, че и този път нещата ще са много по-зле от 2008-ма
Лошото е, че една мащабна война ще устройва всички големи сили, за да си стабилизират икономиките.Което на свой ред не говори добре за краткосрочното бъдеще.
CTAHKO написа:diplomat написа:CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Кредитният рейтинг на Китай, вече е негативен.![]()
Лошото е, че една мащабна война ще устройва всички големи сили, за да си стабилизират икономиките.Което на свой ред не говори добре за краткосрочното бъдеще.
Честно казано, не виждам една война по-какъв начин ще оправи цялата световна икономикаЕдна мащабна война няма да доведе до нищо друго, освен до ново безразборно печатане на хартийки. Ама до кога така? Това печатане няма как да продължи до без край и рано или късно балонът ще се спука. За мен този модел вече е изчерпан и трябва да се търсят нови алтернативи на настоящата финансова система
diplomat написа:Мобилизация на гражданите - ще има повече машиностроене, по-голяма консумация на природни ресурси с цел превъзходство над противника и по-правилно изразходване на сегашните средства, с които разполагат конкретните държави. Естествено си прав за печатането, но пешкира ще го оберат слабите и по-малките страни - както при всяка война, общо взето. И така до следващия път, когато се спука балонът.
Thsmith написа:Абе ирански агитатор дали не е изпуснал новинарската емисия на Нова, че още няма пусната новина?
Гледам някаква иранка избягала в БГ и станала християнка искат да я екстрадират и да я осъдят на смъртЧудно как при това бълване на новини за тези талибани е изпуснато да се добави и това
Thsmith написа:Абе ирански агитатор дали не е изпуснал новинарската емисия на Нова, че още няма пусната новина?
Гледам някаква иранка избягала в БГ и станала християнка искат да я екстрадират и да я осъдят на смъртЧудно как при това бълване на новини за тези талибани е изпуснато да се добави и това
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 11 госта