Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 22:12

diplomat написа:
CTAHKO написа:Тя Саудитска Арабия вече е в България ;) Много скоро не Хасково и региона, а целите Блакани ги отпиши от картата не Европа 8-)

Виждам, че бързо си възприел арабската култура, а и заради натуралния си тен, изобщо даже няма да те различават от останалата мангалска паплач. 8-) Нищо чудно и главен мюфтия да не направят за хаскоУския регион. :lol:

Хех, ами те през Хасково само минават и подминават ;) Първата им спирка е Овча купел, Лъвов мост и халите 8-) Така че не ми се прави, щото много преди нас ще почнете да газите в чалми и бурки 8-) До една годинка, викам аз, ще сте наводнени 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 фев 2016 23:24

sin4ec написа:На Героите-СЛАВА!
Изображение

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 23:26

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:Тя Саудитска Арабия вече е в България ;) Много скоро не Хасково и региона, а целите Блакани ги отпиши от картата не Европа 8-)

Виждам, че бързо си възприел арабската култура, а и заради натуралния си тен, изобщо даже няма да те различават от останалата мангалска паплач. 8-) Нищо чудно и главен мюфтия да не направят за хаскоУския регион. :lol:

Хех, ами те през Хасково само минават и подминават ;) Първата им спирка е Овча купел, Лъвов мост и халите 8-) Така че не ми се прави, щото много преди нас ще почнете да газите в чалми и бурки 8-) До една годинка, викам аз, ще сте наводнени 8-)

Така ще кажеш, все пак трябва да предпазваш тайната на терористичното си братство. :lol: Признай си, грешнико, и ще ти олекне. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 23:34

Кашчей написа:
diplomat написа:

Главен мюфтия на Хасковския регион звучи точно, като Патриарх на Варненска митрополия, но ти в желанието си да обидиш Станко дори не се усещаш вече колко смешен и жалък ставаш.

Нямам желание да се задълбочавам в знания за ислямската религия, така че забележката ти грам не ме интересува. Ако имаш какво конкретно да кажеш, за да ме поправиш - добре; но иначе се заяждаш на дребно, а мен обвиняваш в точно това. :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 фев 2016 23:55

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:

Главен мюфтия на Хасковския регион звучи точно, като Патриарх на Варненска митрополия, но ти в желанието си да обидиш Станко дори не се усещаш вече колко смешен и жалък ставаш.

Нямам желание да се задълбочавам в знания за ислямската религия, така че забележката ти грам не ме интересува. Ако имаш какво конкретно да кажеш, за да ме поправиш - добре; но иначе се заяждаш на дребно, а мен обвиняваш в точно това. :roll:

Не е нужно да си запознат с религията изтънко, за да знаеш, че щом е Главен, той няма как да е на регионално ниво, но да погледнем от другата страна:
Ти казваш, че се заяждам на дребно, а аз просто те поправих, по твоя начин, но доста по-меко. И точно ти да говориш за заяждане, след като постоянно се опитваш да обидиш Станко, като го изкарваш турчин или циганин, е доста нелепо.
Това все пак е форум-място за размяна на мнения, а всеки има право на собствено мнение. Въпрос на възпитание е по какъв начин ще го изкаже. Псувните и личните обиди надали ще променят вижданията на човека за България и света, но определено ще му изградят негативно (понякога и подигравателно) мнение за такъв опонент. Нека каруцарите си останат каруцари и техният речник да остане на улицата, до коня и каруцата.
Толкова от мен по този въпрос, а ти си помисли, дали арогантността те издига в очите на четящите те!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 00:08

Кашчей написа:Не е нужно да си запознат с религията изтънко, за да знаеш, че щом е Главен, той няма как да е на регионално ниво, но да погледнем от другата страна:
Ти казваш, че се заяждам на дребно, а аз просто те поправих, по твоя начин, но доста по-меко. И точно ти да говориш за заяждане, след като постоянно се опитваш да обидиш Станко, като го изкарваш турчин или циганин, е доста нелепо.
Това все пак е форум-място за размяна на мнения, а всеки има право на собствено мнение. Въпрос на възпитание е по какъв начин ще го изкаже. Псувните и личните обиди надали ще променят вижданията на човека за България и света, но определено ще му изградят негативно (понякога и подигравателно) мнение за такъв опонент. Нека каруцарите си останат каруцари и техният речник да остане на улицата, до коня и каруцата.
Толкова от мен по този въпрос, а ти си помисли, дали арогантността те издига в очите на четящите те!

Само не разбирам защо си мислиш, че търся признание от някого. Повечето така или иначе не ме уважават, дори само като противник, или понасят и без псувните, така че разлика няма да има. Има хора, с които мога да комуникирам с абсолютно нормален тон, защото и те се държат човешки с мен. Факт е, че съм млад и избухвам по-лесно, но отношението на някои "възрастни" в този форум е отчайващо. Вместо да дават напътствия, те само знаят да се подиграват и да обиждат. "Каквото посееш, това ще пожънеш."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2016 00:28

Преди 2-3 страници гледам снимка с някакъв текст на руски. Интересното е, че на снимката се вижда едно русо момче/момиче със сини очи и срещу него едно русо момче/момиче с еврейско облекло :lol: Дотук добре, но не ви ли напомня нещо? Русо, сини очи?

После се сърдите като стане дума за Изображение :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2016 00:32

diplomat написа:
Кашчей написа:Не е нужно да си запознат с религията изтънко, за да знаеш, че щом е Главен, той няма как да е на регионално ниво, но да погледнем от другата страна:

Само не разбирам защо си мислиш, че търся признание от някого. Повечето така или иначе не ме уважават, дори само като противник, или понасят и без псувните, така че разлика няма да има. Има хора, с които мога да комуникирам с абсолютно нормален тон, защото и те се държат човешки с мен. Факт е, че съм млад и избухвам по-лесно, но отношението на някои "възрастни" в този форум е отчайващо. Вместо да дават напътствия, те само знаят да се подиграват и да обиждат. "Каквото посееш, това ще пожънеш."

Ами ти си този, който сее обиди, ама после жътвата нещо не ти понася 8-) Отделно че само ти псуваш и обиждаш като каруцар, пък после се чудиш защо се гаврят с теб 8-) И още нещо, младостта не е порок, така че не може да служи като оправдание 8-) Но както и да е. Душевните терзания и психчните ти отклонения не ме вълнуват ни най-малко. Та като по-възрастен и по-начетен да ти дам няколко напътствия, които ще ти отворят очите в този живот 8-) Вземи да четеш и спри да гледаш манипулативните новинарски емисии по продажните ни телевизии 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 00:48

CTAHKO написа:Ами ти си този, който сее обиди, ама после жътвата нещо не ти понася 8-) Отделно че само ти псуваш и обиждаш като каруцар, пък после се чудиш защо се гаврят с теб 8-) И още нещо, младостта не е порок, така че не може да служи като оправдание 8-) Но както и да е. Душевните терзания и психчните ти отклонения не ме вълнуват ни най-малко. Та като по-възрастен и по-начетен да ти дам няколко напътствия, които ще ти отворят очите в този живот 8-) Вземи да четеш и спри да гледаш манипулативните новинарски емисии по продажните ни телевизии 8-)

Телевизия и специално новини по каналите не гледам, Станко. Обидите ми към теб си имат първопричина и ти много добре я знаеш, но както и да е. Ако наистина аз трябва да те уча на базови умения за живеене и комуникиране в едно общество, значи наистина има нещо сбъркано в тази страна.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2016 00:53

Fox News имат добри новини 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”