diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:CTAHKO написа:Тя Саудитска Арабия вече е в България

Много скоро не Хасково и региона, а целите Блакани ги отпиши от картата не Европа

Виждам, че бързо си възприел арабската култура, а и заради натуралния си тен, изобщо даже няма да те различават от останалата мангалска паплач.
Нищо чудно и главен мюфтия да не направят за хаскоУския регион. 
Главен мюфтия на Хасковския регион звучи точно, като Патриарх на Варненска митрополия, но ти в желанието си да обидиш Станко дори не се усещаш вече колко смешен и жалък ставаш.
Нямам желание да се задълбочавам в знания за ислямската религия, така че забележката ти грам не ме интересува. Ако имаш какво конкретно да кажеш, за да ме поправиш - добре; но иначе се заяждаш на дребно, а мен обвиняваш в точно това.

Не е нужно да си запознат с религията изтънко, за да знаеш, че щом е Главен, той няма как да е на регионално ниво, но да погледнем от другата страна:
Ти казваш, че се заяждам на дребно, а аз просто те поправих, по твоя начин, но доста по-меко. И точно ти да говориш за заяждане, след като постоянно се опитваш да обидиш Станко, като го изкарваш турчин или циганин, е доста нелепо.
Това все пак е форум-място за размяна на мнения, а всеки има право на собствено мнение. Въпрос на възпитание е по какъв начин ще го изкаже. Псувните и личните обиди надали ще променят вижданията на човека за България и света, но определено ще му изградят негативно (понякога и подигравателно) мнение за такъв опонент. Нека каруцарите си останат каруцари и техният речник да остане на улицата, до коня и каруцата.
Толкова от мен по този въпрос, а ти си помисли, дали арогантността те издига в очите на четящите те!