Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2014 17:59

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
daduradam написа:
rhaegar написа:Те навсякъде са еднакви, поне в мнозинство си :lol:

Ти тихо, докато не сложиш хубаво момиче на аватара няма да пишеш :!: :mrgreen:

Изображение

Още ли мислиш, че е грозна?

Тук е добре :)

Винаги съм знаел, че Регъра е яка мацка :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 юли 2014 18:00

CTAHKO написа:
hajitsu написа:Я ги дай тези факти, професор Пенев. Чакам да ги чуя. :roll:

Точно вчера си говорехме с един приятел лекар (ортопед). В момента човека си изкарва някакви сертификати и ще заминава да работи в Германия. Та, говоря ти с факти от първоизточника. В болницата в Хасково са назначени 18 нови лекари, току що завършили. Всички до един са политически назначения. Български турци, по линия на ДПС. Ок, до тук горе-долу нещата се ядват, само че страшното е, че от тези 18, само 3 знаят български език. Останалите 15 не могат да си напишат имената на български. А ми кажи, тези лекари как са завършили и как си взели дипломите 8-) Нищо друго не искам да ми кажеш, само това 8-)

Ти като ходиш на лекар, името ли го караш да си пише или да ти слага правилната диагноза? Може да са завършили в чужбина, а не в България... Намекваш ми, че са с купени дипломи, но мога да ти кажа, че никой не го допуска това, поне не и за медицината. Вярно, че има по-маловажни изпити, които можеш да ги вземеш и по "другия" начин, но те са изключително малко, а и не са свързани със същината на професията. 50% и повече от кадрите, които излизат всяка година, заминават за Западна Европа за специализация и се вместват отлично. Това показва добрата им подготовка - в това отношение повечето МУ-та в България не отстъпват на европейските. Истината е, че в България остават да работят или връзкарите, които се уреждат в частните болници с високите заплати, или некадърниците...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 юли 2014 18:00

Завърших първи курс, септември започвам втори в МУ "Пловдив". За специализация не съм решил все още, но най-вероятно ще е извън България. В Западна Европа (накъдето съм се ориентирал) търсят всякакви специалисти/специализанти...

Ами в такъв случай ти пожелавам успех! Медицината е една от най-тежките науки,изискващи най-вече висока отговорност и непрекъснато усъвършенстване.
Ако не се лъжа ти имаше и афинитет към литературата?
А колкото до подобни "капацитети" от рода на Станко и пр.,хора които вероятно и никога не са стъпвали в университет..по-добре изобщо не им обръщай внимание.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 юли 2014 18:04

smoothc написа:Ами в такъв случай ти пожелавам успех! Медицината е една от най-тежките науки,изискващи най-вече висока отговорност и непрекъснато усъвършенстване.

Така е, но тя остана на заден план през последната година-две... по разбираеми причини.
[center]

[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юли 2014 18:12

hajitsu написа:
CTAHKO написа:Точно вчера си говорехме с един приятел лекар (ортопед). В момента човека си изкарва някакви сертификати и ще заминава да работи в Германия. Та, говоря ти с факти от първоизточника. В болницата в Хасково са назначени 18 нови лекари, току що завършили. Всички до един са политически назначения. Български турци, по линия на ДПС. Ок, до тук горе-долу нещата се ядват, само че страшното е, че от тези 18, само 3 знаят български език. Останалите 15 не могат да си напишат имената на български. А ми кажи, тези лекари как са завършили и как си взели дипломите 8-) Нищо друго не искам да ми кажеш, само това 8-)

Ти като ходиш на лекар, името ли го караш да си пише или да ти слага правилната диагноза? Може да са завършили в чужбина, а не в България... Намекваш ми, че са с купени дипломи, но мога да ти кажа, че никой не го допуска това, поне не и за медицината. Вярно, че има по-маловажни изпити, които можеш да ги вземеш и по "другия" начин, но те са изключително малко, а и не са свързани със същината на професията. 50% и повече от кадрите, които излизат всяка година, заминават за Западна Европа за специализация и се вместват отлично. Това показва добрата им подготовка - в това отношение повечето МУ-та в България не отстъпват на европейските. Истината е, че в България остават да работят или връзкарите, които се уреждат в частните болници с високите заплати, или некадърниците...

Пловдив пич, Пловдив 8-) Той като не знае да чете и пише, какво ли може да е прочел по време на "обучението си" и какво ли може да е научил с това му можене да чете ;) Нали не вярваш, че след като за 30 години не е научил родния си език, едва ли за няколко години ще научи латински ;) Естествено, че му е купено образованието, естествено, че са връзкари, естествено че назначенията са политически. Докато го има това в България, държавата ни ще е на това дередже. Било то образование, били то медицина, политика, икономика или каквото се сетиш.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юли 2014 18:15

smoothc написа:
Завърших първи курс, септември започвам втори в МУ "Пловдив". За специализация не съм решил все още, но най-вероятно ще е извън България. В Западна Европа (накъдето съм се ориентирал) търсят всякакви специалисти/специализанти...

Ами в такъв случай ти пожелавам успех! Медицината е една от най-тежките науки,изискващи най-вече висока отговорност и непрекъснато усъвършенстване.
А колкото до подобни "капацитети" от рода на Станко и пр.,хора които вероятно и никога не са стъпвали в университет..по-добре изобщо не им обръщай внимание.

Аз като гледам, повечето от там не са излизали, пък нямат на 1/10 от капацитета на батко ти СТАНКО 8-) Не могат на две магарета сламата да разделят ;)Що така :? :roll:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 юли 2014 18:18

Само да вметна, че латинският се учи една година (първи курс) и е доста по-труден от съвременните езици. Той е само медицинската "част" от латинския (както правистите учат само правните термини), което също не е никак малко, и накрая няма изпит. ;)
[center]

[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2014 18:19

smoothc написа:

А ти откъде знаеш какво е завършил Станко, че така уверено се изказваш?
Иначе колегата сигурно ще завърши (то кой ли не завършва в днешно време) и ще специализира в чужбина.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2014 18:20

hajitsu написа:Само да вметна, че латинският се учи една година (първи курс) и е доста по-труден от съвременните езици. Той е само медицинската "част" от латинския (както правистите учат само правните термини), което също не е никак малко, и накрая няма изпит. ;)

Ако не знае български, дали му осигуряват преподавател на латински, с турски?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юли 2014 18:22

Кашчей написа:А ти откъде знаеш какво е завършил Станко, че така уверено се изказваш?
Иначе колегата сигурно ще завърши (то кой ли не завършва в днешно време) и ще специализира в чужбина.

Абе давай му за домашно и го остави да се упражнява :lol: :lol: :lol: С 5 клас съм и това е :lol: И то незавършен :!:

Върни се в “Свободна зона”