hajitsu написа:CTAHKO написа:smoothc написа:Hajitsu, в крайна сметка ти медицина ли учиш?
Срам го е да каже
Да, срамно си е в страна, пълна с олигофрени като теб, да учиш нещо, с което спасяваш човешкия живот.
Абе я стига глупости

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:CTAHKO написа:smoothc написа:Hajitsu, в крайна сметка ти медицина ли учиш?
Срам го е да каже
Да, срамно си е в страна, пълна с олигофрени като теб, да учиш нещо, с което спасяваш човешкия живот.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
hajitsu написа:smoothc написа:Hajitsu, в крайна сметка ти медицина ли учиш?
Да.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
smoothc написа:hajitsu написа:smoothc написа:Hajitsu, в крайна сметка ти медицина ли учиш?
Да.
Много добре.Кой курс си сега? В кой университет? Каква специализация мислиш да запишеш?
Доколкото имам наблюдения,ортопедията напоследък доста се котира,особено в чужбина!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
CTAHKO написа:Регъре, каква е тази леличка на аватара тиНа Летисия да беше сложил някаква снимка, по-щях да я изтърпя
Пак е леличка, ама поне е лелката на форума
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
hajitsu написа:Я ги дай тези факти, професор Пенев. Чакам да ги чуя.
hajitsu написа:smoothc написа:hajitsu написа:smoothc написа:Hajitsu, в крайна сметка ти медицина ли учиш?
Да.
Много добре.Кой курс си сега? В кой университет? Каква специализация мислиш да запишеш?
Доколкото имам наблюдения,ортопедията напоследък доста се котира,особено в чужбина!
Завърших първи курс, септември започвам втори в МУ "Пловдив". За специализация не съм решил все още, но най-вероятно ще е извън България. В Западна Европа (накъдето съм се ориентирал) търсят всякакви специалисти/специализанти...
daduradam написа:rhaegar написа:Те навсякъде са еднакви, поне в мнозинство си
Ти тихо, докато не сложиш хубаво момиче на аватара няма да пишеш![]()
Кашчей написа:daduradam написа:rhaegar написа:Те навсякъде са еднакви, поне в мнозинство си
Ти тихо, докато не сложиш хубаво момиче на аватара няма да пишеш![]()
Още ли мислиш, че е грозна?
CTAHKO написа:hajitsu написа:smoothc написа:hajitsu написа:smoothc написа:Hajitsu, в крайна сметка ти медицина ли учиш?
Да.
Завърших първи курс, септември започвам втори в МУ "Пловдив". За специализация не съм решил все още, но най-вероятно ще е извън България. В Западна Европа (накъдето съм се ориентирал) търсят всякакви специалисти/специализанти...
Германия или ИзраелТам е истината, относно медицината
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith и 13 госта