1982 написа:pomiqr169 написа:1982 написа:Иска ли питане. И отпред, и отзад.
Кога ще ти е дебюта?
Не знам, нямам бърза работа.
След 20 години няма можеш го вдигне, а отзад ще си негъзоприятен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:pomiqr169 написа:1982 написа:Иска ли питане. И отпред, и отзад.
Кога ще ти е дебюта?
Не знам, нямам бърза работа.
Red_Girl написа:1982 написа:Май не е било с ЧИ, а с ЦИ .... Цика. Гледам сега снимки на едни белички Цики и са си баш същите. Дееба тая старост-нерадост .....
Ама те са за ядене.. Кажу му да не ги яде!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Май не е било с ЧИ, а с ЦИ .... Цика. Гледам сега снимки на едни белички Цики и са си баш същите. Дееба тая старост-нерадост .....
Ама те са за ядене.. Кажу му да не ги яде!
Къде пише, че са за ядене, не може ли да си ги гледаш за кеф просто ??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
daduradam написа:Всичкото заек на яхния бе
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
daduradam написа:Всичкото заек на яхния бе
rhaegar написа:daduradam написа:Всичкото заек на яхния бе
Или на печено
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Ми, не знам, аз не бих ги ял ...... много са сладки, а колко кратко живеят, че той няма куллинарни планове за тях май ??
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта