1982 написа:Обиждат го, защото им разпра задника и още ги боли.Болката ражда омраза.
Аз лично се отказах да ходя утре.
Баш го боли некой сайдера дали ще ходиш или не. Хохоль.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Обиждат го, защото им разпра задника и още ги боли.Болката ражда омраза.
Аз лично се отказах да ходя утре.
Laetitia написа:Феновете на БДСМ не мислят така.1982 написа:Обиждат го, защото им разпра задника и още ги боли.Болката ражда омраза.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:delqnski47 написа:sin4ec написа:Тройчо Молдован не каза ли нещо по новините? За сини говеда, червена победа, марка и харизма, кишиневска клизма?
За говеда не е приказвал от доста време,не знам що още го обиждате.
Стойчо, след "говеждия стадион" не заслужава и капка уважение!
Laetitia написа:Утре да не ревете, ей...
delqnski47 написа:Laetitia написа:Утре да не ревете, ей...
Ще ревем,защото на някой от феновете на стадиона толкова скучно ще му стане от играта на терена,че ще пукне от скука.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Red_Girl написа:delqnski47 написа:Laetitia написа:Утре да не ревете, ей...
Ще ревем,защото на някой от феновете на стадиона толкова скучно ще му стане от играта на терена,че ще пукне от скука.
Ква игра.. ние имаме 15 нови, те имат 15 нови, не знаят за кво става въпрос.. Ше е пародия.![]()
delqnski47 написа:Red_Girl написа:delqnski47 написа:Laetitia написа:Утре да не ревете, ей...
Ква игра.. ние имаме 15 нови, те имат 15 нови, не знаят за кво става въпрос.. Ше е пародия.![]()
Ако на почивката си разменят фланелките,нема да се разбере.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта