sin4ec написа: Бе кво ме бърка дали са от Левски или не, това си е чалгаджийски боклук...за мен всеки, който слуша тази псевдомузика е умствено ограничен. На концертите им са 70 % мангали , а останалото-тъпа и зомбирана сволоч!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа: Бе кво ме бърка дали са от Левски или не, това си е чалгаджийски боклук...за мен всеки, който слуша тази псевдомузика е умствено ограничен. На концертите им са 70 % мангали , а останалото-тъпа и зомбирана сволоч!
ЕМИЛ написа:Футболиста на Литекс и национал Киро Деспотов с кой ник пише на форума ? Кажете ,че ми трябва .
daduradam написа:ЕМИЛ написа:Футболиста на Литекс и национал Киро Деспотов с кой ник пише на форума ? Кажете ,че ми трябва .
Бат' Емо, той е ДеспоДов, бре
ЕМИЛ написа:daduradam написа:ЕМИЛ написа:Футболиста на Литекс и национал Киро Деспотов с кой ник пише на форума ? Кажете ,че ми трябва .
ОК , дай линк , знам че е фен на Ман Юн
ЕМИЛ написа:daduradam написа:ЕМИЛ написа:Футболиста на Литекс и национал Киро Деспотов с кой ник пише на форума ? Кажете ,че ми трябва .
ОК , дай линк , знам че е фен на Ман Юн
Laetitia написа:Момчетата харесват блондинки, мъжете - брюнетки.NOMER14 написа:блондинки - кратко,ясно и точно.
Laetitia написа:Момчетата харесват блондинки, мъжете - брюнетки.NOMER14 написа:блондинки - кратко,ясно и точно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта