Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
ЦСКА има най-малоумната и проста публика на света. Тази вечер окончателно се убедих.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
modor написа:Там мача вече са го гледали![]()
Фенът си прави кълбета по терена, а официалните пъдари нямат и намерение да се намесят
Левски и ЦСКА завършват 2014-а без поражение в Европа. Похвално!
Последна промяна от Groucho на 24 юли 2014 22:06, променено общо 1 път.
boabbb написа:Значии, това е нещо невероятно, ни си станахме чисто като ЛевскиТука да се запише и всички да го видят ПОВЕЧЕ ОТ МЕН НЯМА ДА СЕ ЧУЕ И ВИДИ ОДОБРИТЕЛНА ДУМА ЗА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ КАТО ТРЕНьОР НА ЦСКА . Тая игра е позор за отбора и марката, и абсолютна гавра с привържениците на ЦСКА. Да не съм чул някой да казва, че няма пари
Боклука Жоаким взима 15 бона на месец, а Сашо Тунчев взима 10 и е с 2-ра категория инвалидност
Моментална оставка на Стойчо, кой ще да е треньор, но това не може да продължава така
Боце , честито и да илядите
boabbb написа:Значии, това е нещо невероятно, ни си станахме чисто като ЛевскиТука да се запише и всички да го видят ПОВЕЧЕ ОТ МЕН НЯМА ДА СЕ ЧУЕ И ВИДИ ОДОБРИТЕЛНА ДУМА ЗА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ КАТО ТРЕНьОР НА ЦСКА . Тая игра е позор за отбора и марката, и абсолютна гавра с привържениците на ЦСКА. Да не съм чул някой да казва, че няма пари
Боклука Жоаким взима 15 бона на месец, а Сашо Тунчев взима 10 и е с 2-ра категория инвалидност
Моментална оставка на Стойчо, кой ще да е треньор, но това не може да продължава така
Стойчо съсипва отбора с безумната си трансферна политика .. всеки прозорец по 15-20 нови, после искал отбор да гради .. Долапчиев и още 10 момчета от школата ше отстранат тея бездарници, ама не, треа да се зимат чужденци ..
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
1982 написа:ЦСКА има най-малоумната и проста публика на света. Тази вечер окончателно се убедих.
Е какво, да си връщат ли факлите обратно
Леевски, оле
- modor
- Контакти:
Аеееее Литекс вече губят с 0-1, след гол от дузпа 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
marchisio написа:boabbb написа:Значии, това е нещо невероятно, ни си станахме чисто като ЛевскиТука да се запише и всички да го видят ПОВЕЧЕ ОТ МЕН НЯМА ДА СЕ ЧУЕ И ВИДИ ОДОБРИТЕЛНА ДУМА ЗА СТОЙЧО МЛАДЕНОВ КАТО ТРЕНьОР НА ЦСКА . Тая игра е позор за отбора и марката, и абсолютна гавра с привържениците на ЦСКА. Да не съм чул някой да казва, че няма пари
Стойчо съсипва отбора с безумната си трансферна политика .. всеки прозорец по 15-20 нови, после искал отбор да гради .. Долапчиев и още 10 момчета от школата ше отстранат тея бездарници, ама не, треа да се зимат чужденци ..
Значи, на другите им еби майката, ама ЖОАКИМ е нещо непростимо, това е уникално бездарие, кой го е гледал тоя
Леевски, оле
modor написа:Аеееее Литекс вече губят с 0-1, след гол от дузпа
Изненадан ли си
Леевски, оле
Да, ще има 15 нови, като напускат 15. Елементарна математика.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ЕМИЛ написа:Dani написа:ЕМИЛ написа:Айде честито .
Няма такива смешници червени . Ебахти боклуците .
Страшен кеф![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си най-жалкия бе, вземи се скрий и не се показвай повече, щото вашите провали никога не можем да ги доближим даже!
Вместо да си късаш нервите , скъсай си дрехите и излез на вън . По-малко срам ще береш от бездарното ви отборче
Вие къде сте бе??? Вас дори ви няма днес, нямаш право да говориш просто.