Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 24 юли 2014 20:47

ЕМИЛ написа:
rhaegar написа:
ЕМИЛ написа:Взе ли телефона на плевенчанката ?

За кво ми е :lol:

За да имаш нещо за ****е . Те по разлошките дискотеки само 12 год. ти налитат

Кога и не се емна 300km за едно еване :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2014 20:47

ЕМИЛ написа:
JackPackage написа:
ЕМИЛ написа:
rhaegar написа:Криза е, няма пари за камери :lol: От друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?

Напротив . Молдовците ни показват ,че имат изобилие от камери покрай терена . През 15 секунди сменяват камерата и не знаеш кой атакува и къде е топката .

А защо си го причиняваме ? Защото сме фенове на футбола и я обичаме тази игра .

Взе ли телефона на плевенчанката ?

За кво му е телефона й, ти като ядеш омлет на ресторант взимаш ли си черупките от яйцата? :lol:

Обикновено омлета го правя аз . Така ,че аз раздавам номера на доволни клиентки :P :oops:

И как все македонки са ти доволните клиентки :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 юли 2014 20:49

Кашчей написа:Зайколюбова, я кажи-за равен ли играете, или за гол в стил Тунчев(или Тонев) срещу Кула :roll:

Аз го махнах вече. То ми писна.. Баси смотаните камери... Иначе мача с Кула беше паметен за мен.. Така брутално се размазах на пода. :lol: Като чух, че сме вкарали, почнах да викам и се затичах да кажа на тате, че се беше отказал и си беше легнал. 1 седмица едвам ходех и бях в синини.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 юли 2014 20:52

Наздраве :!: ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2014 20:52

Red_Girl написа:
Кашчей написа:Зайколюбова, я кажи-за равен ли играете, или за гол в стил Тунчев(или Тонев) срещу Кула :roll:

Аз го махнах вече. То ми писна.. Баси смотаните камери... Иначе мача с Кула беше паметен за мен.. Така брутално се размазах на пода. :lol: Като чух, че сме вкарали, почнах да викам и се затичах да кажа на тате, че се беше отказал и си беше легнал. 1 седмица едвам ходех и бях в синини.. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2014 20:52

Red_Girl написа:

Ми не е ли срамно евробоец и убиец на шампиони да трепери до 120-та минута срещу отбор, който надали друг път ще играе такъв турнир. Дори голът беше толкова случаен, че Тунчев сам не повярва, че е вкарал. :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 юли 2014 20:54

Толкова ли е зле сигнала бре :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 юли 2014 20:55

Red_Girl написа:Тва са некви нови 3д технологии... :lol:

Люсваш десет ракии и липсата на фокус се превръща в 5D.

rhaegar написа:Кога и не се емна 300km за едно еване :lol:

A-а-а-а, немой така! Зависи! Ако на триста километра разстояние те чака екипаж шведски стюардеси? Шо че чиниш?
Последна промяна от Groucho на 24 юли 2014 20:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 юли 2014 20:57

Кашчей написа:
Red_Girl написа:

Ми не е ли срамно евробоец и убиец на шампиони да трепери до 120-та минута срещу отбор, който надали друг път ще играе такъв турнир. Дори голът беше толкова случаен, че Тунчев сам не повярва, че е вкарал. :roll:

Спряха ми кабелната и го слушах по радиото.. И точно вече се бях отказала и си бях легнала ядосана, чух че комшията, който е луд ЦСКА-р избухва при гола и естествено аз също. И въпреки, че се размазах, продължих да викам.. :lol: Иначе ше е тъпо да паднем от тея, ама ние отново нямаме отбор.. тва, ако всяка година е така, просто не знам.. Имахме си перфектен отбор след края на първенството и ако всичко беше нормално, нещата щяха да са други.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 юли 2014 20:58

Groucho написа:
Red_Girl написа:Тва са некви нови 3д технологии... :lol:

Люскаш десет ракии и липсата на фокус се превръща в 5D.

И аз да съм пияна, по-добре ше снимам.. :) :) :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”