ЕМИЛ написа:rhaegar написа:ЕМИЛ написа:Взе ли телефона на плевенчанката ?
За кво ми е![]()
За да имаш нещо за ****е . Те по разлошките дискотеки само 12 год. ти налитат
Кога и не се емна 300km за едно еване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:ЕМИЛ написа:Взе ли телефона на плевенчанката ?
За кво ми е![]()
За да имаш нещо за ****е . Те по разлошките дискотеки само 12 год. ти налитат
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:JackPackage написа:ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
Напротив . Молдовците ни показват ,че имат изобилие от камери покрай терена . През 15 секунди сменяват камерата и не знаеш кой атакува и къде е топката .
А защо си го причиняваме ? Защото сме фенове на футбола и я обичаме тази игра .
Взе ли телефона на плевенчанката ?
За кво му е телефона й, ти като ядеш омлет на ресторант взимаш ли си черупките от яйцата?
Обикновено омлета го правя аз . Така ,че аз раздавам номера на доволни клиентки![]()
Кашчей написа:Зайколюбова, я кажи-за равен ли играете, или за гол в стил Тунчев(или Тонев) срещу Кула
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Кашчей написа:Зайколюбова, я кажи-за равен ли играете, или за гол в стил Тунчев(или Тонев) срещу Кула
Аз го махнах вече. То ми писна.. Баси смотаните камери... Иначе мача с Кула беше паметен за мен.. Така брутално се размазах на пода.Като чух, че сме вкарали, почнах да викам и се затичах да кажа на тате, че се беше отказал и си беше легнал. 1 седмица едвам ходех и бях в синини..
![]()
Red_Girl написа:Кашчей написа:Зайколюбова, я кажи-за равен ли играете, или за гол в стил Тунчев(или Тонев) срещу Кула
Аз го махнах вече. То ми писна.. Баси смотаните камери... Иначе мача с Кула беше паметен за мен.. Така брутално се размазах на пода.Като чух, че сме вкарали, почнах да викам и се затичах да кажа на тате, че се беше отказал и си беше легнал. 1 седмица едвам ходех и бях в синини..
![]()
Red_Girl написа:Тва са некви нови 3д технологии...
rhaegar написа:Кога и не се емна 300km за едно еване
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:Зайколюбова, я кажи-за равен ли играете, или за гол в стил Тунчев(или Тонев) срещу Кула
![]()
Ми не е ли срамно евробоец и убиец на шампиони да трепери до 120-та минута срещу отбор, който надали друг път ще играе такъв турнир. Дори голът беше толкова случаен, че Тунчев сам не повярва, че е вкарал.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Groucho написа:Red_Girl написа:Тва са некви нови 3д технологии...
Люскаш десет ракии и липсата на фокус се превръща в 5D.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта