1982 написа:Над Г Сектор ще е слънчево и топло, над Б се очакват интензивни валежи и градушки, евентуално и торнадо Еф 5.
Я кажи за какви зайчета говориш??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Над Г Сектор ще е слънчево и топло, над Б се очакват интензивни валежи и градушки, евентуално и торнадо Еф 5.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:modor написа:Щурите съседи също беше як![]()
Не як, а най-добрият. След него Ало, Ало.
Симонке, имам вече зайчета.
п.п.: то не точно аз де ..... бащата си е взел 3 хрупкащи същества, там, при него ..... изцяло бели, с червени очи, големи розови уши и много сладки вечно мърдащи нослета .... и вечно са гладни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Е, аз не разбирам от зайци, нямам идея въобще за какво ми говориш.
Мини ли са, хипер ли са, все ще ги побере тавата.![]()
![]()
(Шалим се, не бих могъл да ги изям)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта