Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 21:32

YANTRA_FOREVER написа:То няма много какво да правиш в Македония. Охрид е много хубаво място за почвика, както и Прилеп и Битола като градове не са толкова зле, но няма нищо интересно. Скопие е много противен град, но пък има един мол на центъра, където си харесвам много неща :mrgreen:
Ако няма какво да правя, може да пиша насам-натам "МАКЕДОНИЈА Е БУГАРСКА". :lol: А като каза Битола, веднага си запях: "Цела Битола я прошетах, като тебе, моме, не найдох...". :oops:
Трябва да я сефтосам и аз най-сетне... До Португалия ходих, дето е на майната си, до Македония не съм...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 юли 2014 21:34

YANTRA_FOREVER написа:
Laetitia написа:Това е един от най-тъпите вицове, но същевременно е супер смешен. :lol: Иначе в Югозападна България не съм била. Преди няколко месеца щяхме да ходим с приятеля ми и няколко приятели в Охрид, но в крайна сметка се озовахме в едно село до Разлог. :D

То няма много какво да правиш в Македония. Охрид е много хубаво място за почвика, както и Прилеп и Битола като градове не са толкова зле, но няма нищо интересно. Скопие е много противен град, но пък има един мол на центъра, където си харесвам много неща :mrgreen:

Аз пък имам едни приятели в Кичево и като се видим става яко парти.Ракии,шприцери,свински и пилешки пържоли,пълнени прасенца,македонски мастиЙ...и си се охарчил с 40-50 кинта.Не е кой знае какъв град,ама има какво да се прави :lol:
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 21:36

Laetitia написа:Ако няма какво да правя, може да пиша насам-натам "МАКЕДОНИЈА Е БУГАРСКА". :lol: А като каза Битола, веднага си запях: "Цела Битола я прошетах, като тебе, моме, не найдох...". :oops:
Трябва да я сефтосам и аз най-сетне... До Португалия ходих, дето е на майната си, до Македония не съм...

Пиши ти, навсякъде е пълно с полицаи , Maкедонски лавови и подобни, така че ще ти удължат екскурзията :mrgreen: Много е здраво там, няма как да правиш такива неща.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 юли 2014 21:37

YANTRA_FOREVER написа:
Laetitia написа:Ако няма какво да правя, може да пиша насам-натам "МАКЕДОНИЈА Е БУГАРСКА". :lol: А като каза Битола, веднага си запях: "Цела Битола я прошетах, като тебе, моме, не найдох...". :oops:

Пиши ти, навсякъде е пълно с полицаи , Maкедонски лавови и подобни, така че ще ти удължат екскурзията :mrgreen: Много е здраво там, няма как да правиш такива неща.

Къде видя полицаи?Аз само празна патрулка видях един път и то в Скопие.
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 21:37

Stahlgewitter написа:Аз пък имам едни приятели в Кичево и като се видим става яко парти.Ракии,шприцери,свински и пилешки пържоли,пълнени прасенца,македонски мастиЙ...и си се охарчил с 40-50 кинта.Не е кой знае какъв град,ама има какво да се прави :lol:

Е, такъв туризъм предполагам, че се получава добре :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2014 21:37

YANTRA_FOREVER написа:

Македонска полиция по-добра е и от ЦИА :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 21:39

Stahlgewitter написа:Къде видя полицаи?Аз само празна патрулка видях един път и то в Скопие.

Навсякъде има спец части или редови полицаи :? Особено в районите с повечко албанско население. И си е полицейска държава, поне в моите очи. Само там са ми вземали личната карта и да ми я връщат като ще си ходя :mrgreen:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 21:40

YANTRA_FOREVER написа:Пиши ти, навсякъде е пълно с полицаи , Maкедонски лавови и подобни, така че ще ти удължат екскурзията :mrgreen: Много е здраво там, няма как да правиш такива неща.
Ще ги издебна и пак ще напиша. :D
Аз така се заседях последните 2 месеца заради кирливата дипломна, нямам търпение да драсна нанякъде...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 22 юли 2014 21:44

Laetitia написа:Аз така се заседях последните 2 месеца заради кирливата дипломна, нямам търпение да драсна нанякъде...

Елате в Габрово. За 20 лева цял ден ще ви развеждам по "интересните" места 8-)
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 21:47

YANTRA_FOREVER написа:
Laetitia написа:Аз така се заседях последните 2 месеца заради кирливата дипломна, нямам търпение да драсна нанякъде...

Елате в Габрово. За 20 лева цял ден ще ви развеждам по "интересните" места 8-)
Може наесен, сега ми се ще да трупна малко тен, да се поплацикам на море. Бяла съм като сирене, пф...

Върни се в “Свободна зона”