daduradam написа:Никва буря нямаше, СимонЪ само лъже.Щом супер страхливия ми котарак застана на отворения джам значи нищо не е било
Айляк си беше да :Д
подписа ти е номер 1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:Никва буря нямаше, СимонЪ само лъже.Щом супер страхливия ми котарак застана на отворения джам значи нищо не е било
Middlesbrough написа:daduradam написа:Никва буря нямаше, СимонЪ само лъже.Щом супер страхливия ми котарак застана на отворения джам значи нищо не е било
Айляк си беше да :Д
подписа ти е номер 1![]()
Absofuckinglutely. Имам мания - не мога да ям, без да съм си пуснала серия на "Приятели".daduradam написа:Най-добрият сериал
Laetitia написа:Absofuckinglutely. Имам мания - не мога да ям, без да съм си пуснала серия на "Приятели".daduradam написа:Най-добрият сериал
hajitsu написа:CTAHKO написа:Що ми се струва, че този Хамес Родригес ще е поредния балон
Щото си фен на Челси. Ако беше минал при вас, сега щеше да го боготвориш...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Middlesbrough написа:Laetitia написа:Absofuckinglutely. Имам мания - не мога да ям, без да съм си пуснала серия на "Приятели".daduradam написа:Най-добрият сериал
![]()
![]()
традиция е да ям на обяд на работа и да си пускаме да гледаме Приятели
Най - големите !!!
Dani написа:Middlesbrough написа:Laetitia написа:Absofuckinglutely. Имам мания - не мога да ям, без да съм си пуснала серия на "Приятели".daduradam написа:Най-добрият сериал
![]()
![]()
традиция е да ям на обяд на работа и да си пускаме да гледаме Приятели
Най - големите !!!
Дават ли ги някъде сега?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта