Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 юли 2014 02:20

Laetitia написа:Аз още си пазя едно шишенце с жинжиня за някакъв супер специален повод, всички други бяха изпити. :lol:
Иначе от всички, които изброи, съм била само в Барселона.

Моят топ 5 е:

1. о. Капри
2. Амалфи
3. Соренто
4. Венеция
5. Лисабон

Явно обичаш тихите, романтични места и природата. На мен ми дай тълпи, мръсотия, шум, живот с една дума 8-) На такова място като Амалфи, Соренто и изобщо всичките там ще се побъркам за 2-3 дена :mrgreen: Е, ще нагъвам на лимоновия шоколад ама не е достатъчно :lol:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 02:22

YANTRA_FOREVER написа:Явно обичаш тихите, романтични места и природата. На мен ми дай тълпи, мръсотия, шум, живот с една дума 8-) На такова място като Амалфи, Соренто и изобщо всичките там ще се побъркам за 2-3 дена :mrgreen: Е, ще нагъвам на лимоновия шоколад ама не е достатъчно :lol:
Ей, пропуснах Ница и Монако, мамка му, супер красиви са. :)

Аз обичам да е красиво, живописно, зеленина, море, романтика, аромат на жасмин във въздуха...
Рим, примерно, ми хареса откъм исторически забележителности, обаче НЯМА такава лудница, отвсякъде ти скачат хора по главата и краката.
А в Мадрид не знам дали си бил, аз не го харесвам...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2014 02:25

Батко ви поздравява от клуб Бикини, обещaвaм, да не се освинвaм много.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 юли 2014 02:28

Laetitia написа:
YANTRA_FOREVER написа:Явно обичаш тихите, романтични места и природата. На мен ми дай тълпи, мръсотия, шум, живот с една дума 8-) На такова място като Амалфи, Соренто и изобщо всичките там ще се побъркам за 2-3 дена :mrgreen: Е, ще нагъвам на лимоновия шоколад ама не е достатъчно :lol:
Ей, пропуснах Ница и Монако, мамка му, супер красиви са. :)

Аз обичам да е красиво, живописно, зеленина, море, романтика, аромат на жасмин във въздуха...
Рим, примерно, ми хареса откъм исторически забележителности, обаче НЯМА такава лудница, отвсякъде ти скачат хора по главата и краката.
А в Мадрид не знам дали си бил, аз не го харесвам...

Аз обичам да има хора, динамика, аромат на газови изпарения ако щеш :lol: И забележителности - не, айде моля аз искам да знам как живеят местните сега и да ги опозная, не да се връщам 3000 години назад. Това и с книги става :lol:
Ами Рим звучи, като за мен. А в Мадрид не съм бил, но се надявам да успея някога и ако може скоро :lol:
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 02:33

YANTRA_FOREVER написа:Аз обичам да има хора, динамика, аромат на газови изпарения ако щеш :lol: И забележителности - не, айде моля аз искам да знам как живеят местните сега и да ги опозная, не да се връщам 3000 години назад. Това и с книги става :lol:
Ами Рим звучи, като за мен. А в Мадрид не съм бил, но се надявам да успея някога и ако може скоро :lol:

Ами не съм съгласна за забележителностите. :) Примерно посещението на Помпей беше уникално, защото виждаш реално колко напреднали са били хората хилядолетия назад. Имали са си щори, пешеходни зони, даже камъни, на които е пишело "Паркирането забранено"... :lol: Страхотно беше, жалко, че ни плющя такъв дъжд, че на снимките после заради дъждобрана приличам на опакована вафла. :lol:

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 21 юли 2014 02:35

Ами, то затова си има различни видове пътешествия. На мен това не би ми харесало изобщо :lol: Хайде, лека нощ, че не съм спал по-рано вечерта :?
Изображение Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 02:36

YANTRA_FOREVER написа:Ами, то затова си има различни видове пътешествия. На мен това не би ми харесало изобщо :lol: Хайде, лека нощ, че не съм спал по-рано вечерта :?
Пф, сега заради всички тия приказки за пътешествия, пак ми се ходи ужасно. :lol: Айде, лека и мека. :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 21 юли 2014 08:20

rhaegar написа:Батко ви поздравява от клуб Бикини, обещaвaм, да не се освинвaм много.

:mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 юли 2014 10:42

rhaegar написа:Батко ви поздравява от клуб Бикини, обещaвaм, да не се освинвaм много.

ае наздраве, машино.... Плющи там всичко качествено що мърда и има 18 :lol: :mrgreen: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 21 юли 2014 13:15

JackPackage написа:

ае наздраве, машино.... Плющи там всичко качествено що мърда и има 18 :lol: :mrgreen: :twisted:

Едва ли. :mrgreen:

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Върни се в “Свободна зона”