Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Laetitia написа:Фелацио, бедро, systema genitalis feminina.
Така добре ли е за нежните ти ушенца???
Гледам монитора с очите си, не с ушите си.
Бедро ... мне, по-добре .... бут.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Така е, но в главата си ти чуваш въпроса, затова намесих ушичките.1982 написа:Гледам монитора с очите си, не с ушите си.
Бедро ... мне, по-добре .... бут.![]()
![]()
Фелацио .... не, мерси, предпочитам Рома. Третото .... ни съм го виждал, ни опитвал, нямам мнение.
Бут звучи месарски някак... Аз предпочитам Фелацио пред Рома. А третото си го виждал по някои специални канали вероятно.
Бекси, те и други неща не са всички годни...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа: Аз предпочитам Фелацио пред Рома.
Фелацио предпочитат езичниците.
Laetitia написа:А третото си го виждал по някои специални канали вероятно.
Е, това не е на живо, аз и лазаня съм виждал на ТВ, ама не съм опитвал, не знам дали е хубава, гадна ..
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Може и духовенството да го предпочита.1982 написа:Фелацио предпочитат езичниците.
Сериозно ли не си опитвал лазаня??? Още утре иди и си вземи, но не някаква замразена, че са гадни.1982 написа:Е, това не е на живо, аз и лазаня съм виждал на ТВ, ама не съм опитвал, не знам дали е хубава, гадна ..
Аз още от първия си опит направих перфектна лазаня. 2-3 часа се мъчих и накрая я изядоха за 15 минути...
Laetitia написа:Сериозно ли не си опитвал лазаня??? Още утре иди и си вземи, но не някаква замразена, че са гадни.
Аз още от първия си опит направих перфектна лазаня. 2-3 часа се мъчих и накрая я изядоха за 15 минути...
Да, аз две яйца не умея да си изпържа, лазаня ще правя .... някой път, като ида на заведение, ако ми щукне, може и да си поръчам.
Тц, тц, тц, как не те е срам да не можеш даже яйца да си опържиш... Като се появи някоя принцеса, няма ли да искаш да й правиш палачинки само по престилка?1982 написа:Да, аз две яйца не умея да си изпържа, лазаня ще правя .... някой път, като ида на заведение, ако ми щукне, може и да си поръчам.
Ще й правя, да, после да я лежа, ако стане нещо .....
Страхуваш се да не предизвикаш пожар в кухнята ли?
Иначе и моят не можеше да прави нищо, но сега пече картофи и мята пържоли на скарата.
Експлоатираш го значи ?! Не само в кревата, банята и хола, ами и в кухнята.