Аз пък знам, че в кабинета на Хрушчов е имало портрет на Хари Труман, били го опровергал, а ако не успееш, значи е истина.
Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Аз да опровергая някаква съмнителна новина ?! Пускате сума глупости тук и после аз трябвало да ги опровергавам. Ебати наглостта.
Аз пък знам, че в кабинета на Хрушчов е имало портрет на Хари Труман, били го опровергал, а ако не успееш, значи е истина.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз да опровергая някаква съмнителна новина ?! Пускате сума глупости тук и после аз трябвало да ги опровергавам. Ебати наглостта.
Аз пък знам, че в кабинета на Хрушчов е имало портрет на Хари Труман, били го опровергал, а ако не успееш, значи е истина.![]()
![]()
![]()
Ми, може пък и да е истина, ти откъде знаеш?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Е, истина е, знам, виж че и ти не можеш да го опровергаеш ?!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
гражданин от село
Пак чул-недочул.Портретът е бил на Хари Потър.
-
il4o_iliew
- Контакти:
HoUs4oOL написа:1982 написа:То спор не е и имало. Спор не се прави с лъжи, слухове и демагогия. Всичко с теб е не спор, а един цирк.
Ами ти не си дал нито един източник, за да опровергаеш нещо, само викаш, това и аз го мога, това е кремълска пропаганда, мръсни русофилски лъжи и така нататък, учудвам се, че колегата те взима на сериозно.
Има смисъл да пишеш с човек, който нещо възприема. Ако комуникирам със стена, разговорът ще ми е много по-ползотворен отколкото с него. Тя поне няма да повтаря едно и също като развалена грамофонна плоча.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Кво е туй ве?https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=HxeJlLuQ9ko
Ми тъмно е, светят си. Кво толкоз. Избрали са този вариант, не кат Щатите дет си светеха с бял фосфор във Фалуджа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Карината "Европа плаща рекет" от Ангела Меркел и Жан-Клод Юнкер от 2016-та г.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
-
il4o_iliew
- Контакти:
https://www.rt.com/news/331209-italian- ... erry-isis/
Жена на конференцията на Кери с италианския външен министър:"Вие помогнахте са създаването на ислямска държава."
Жена на конференцията на Кери с италианския външен министър:"Вие помогнахте са създаването на ислямска държава."
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...