Давай Жечко! Нощта е пред теб! Утре ще имаш нова теза за защита и за спорове, че тази малко втръсна и не е забавно да ти се подиграваме.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
а ето го и въпросното филмче - http://zamunda.net/banan?id=226105&rated=1
Давай Жечко! Нощта е пред теб! Утре ще имаш нова теза за защита и за спорове, че тази малко втръсна и не е забавно да ти се подиграваме.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Ти го махни тоя от подписа ти, че като гледам как ме гледа, сигурно ми чете мислите и ги праща после във Вашингтон.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
На лобито от нацисти ги праща. Той Хенри нали е бил почитател на Долфи 
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:а ето го и въпросното филмче - http://zamunda.net/banan?id=226105&rated=1
Чакай малко. Извинявам се ако съм те подвел по някакъв начин. Виждам, че си решил да се опитваш да философстваш и да даваш съвети и съм длъжен да го отбележа точно и ясно за да не стават подобни недоразумения.
Никога не съм се интересувал от мнението ти, а още по малко съм търсил съвети от теб за човешкото съществуване, какво е важно и какво ми е дало обществото. Аз не съм предмет на дискусията. Можеш да си спестиш тези коментари.
Аз коментирам глупостите ти за казарма, а не теб. Защо? Защото не ме интересуваш и нямам никакво желание да ти давам някакви лични насоки, нали така? Съсредоточи се върху темата за която спорим.
Il faut qu`une porte soit ouverte ou fermеe
Thsmith
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
1982 написа:Аз не се чувствам следен и шпиониран, ти, ако се чувстваш, твой проблем. А и да ми прослушат някой разговор или съобщение, голям праз, нищо нередно не върша. Да се страхуват тези, които имат какво да крият.
Защо някои хора не можете да разберете проста концепция. Не става дума дали имам какво да крия, а става дума, че правото ми на личен живот бива грубо погазено.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Nuke написа:1982 написа:Аз не се чувствам следен и шпиониран, ти, ако се чувстваш, твой проблем. А и да ми прослушат някой разговор или съобщение, голям праз, нищо нередно не върша. Да се страхуват тези, които имат какво да крият.
Защо някои хора не можете да разберете проста концепция. Не става дума дали имам какво да крия, а става дума, че правото ми на личен живот бива грубо погазено.
"че правото ми на личен живот бива грубо погазено."
Ако трябва да избираш между това си право и ЖИВОТА СИ,какво ще избереш?
petko.h.markov написа:Nuke написа:1982 написа:Аз не се чувствам следен и шпиониран, ти, ако се чувстваш, твой проблем. А и да ми прослушат някой разговор или съобщение, голям праз, нищо нередно не върша. Да се страхуват тези, които имат какво да крият.
Братчед, ти да не си от ДАНС?
petko.h.markov написа:Nuke написа:1982 написа:Аз не се чувствам следен и шпиониран, ти, ако се чувстваш, твой проблем. А и да ми прослушат някой разговор или съобщение, голям праз, нищо нередно не върша. Да се страхуват тези, които имат какво да крият.
Уоу
Последна промяна от CTAHKO на 24 фев 2016 11:57, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:petko.h.markov написа:Nuke написа:1982 написа:Аз не се чувствам следен и шпиониран, ти, ако се чувстваш, твой проблем. А и да ми прослушат някой разговор или съобщение, голям праз, нищо нередно не върша. Да се страхуват тези, които имат какво да крият.
УоуНа Меркел и цялата европейска бюрокрация в Брюксел, по какъв начин им бяха застрашени животите, та ги подслушваха
Те "подслушват" навсякъде, не само Европа.
https://wikileaks.org/nsa-201602/
http://www.blitz.bg/news/article/395032
„Нашата война против Башар Асад не започна с мирните граждански протести на „арабската пролет” през 2010 г. Тя започна още през 2000 г., когато Катар предложи да построи газопровод на стойност 10 млрд долара през Саудитска Арабия, Йордания, Сирия и Турция” – пише Кенеди.
Този газопровод би осигурил на 2-милионното кралство от Персийския залив решаващо превъзходство на световните газови пазари и би усилил Катар, който се явява близък съюзник на САЩ в региона, пише авторът. Именно в тази страна са разположени две големи американски военни бази и щабът на Централното командване на САЩ за Близкия Изток.
Защитавайки руските интереси, Башар Асад отказва да подпише договора за строителството на газопровода и направил избор в полза на тръбата, идваща от Иран в Ливан. Този проект би направил основен доставчик не Катар, а шиитски Иран, което би противоречало на интересите на сунитския арабски Изток, счита авторът на публикацията.
Веднага след отказа на Асад от катарския проект, разузнавателните служби на САЩ, Саудитска Арабия и Израел започнали да подготвят въстание в Сирия с цел да свалят режима, като финансирали опозицията, цитира Кенеди-младши информация на секретни отчети. Според него, ЦРУ превело 6 млн долара на британската телевизия Barada за „създаване на сюжети” в полза на свалянето на Асад.
При това, обръща внимание журналистът, сирийският режим бил много по-умерен от сунитските монархии. Сирия била развита светска страна с плуралистична върхушка, а Асад се изказвал за либерализация и предоставял на ЦРУ разполагаемата информация след атентатите на 11 септември.
През 2013 г. сунитските монархии, чиито газови интереси били застрашени, предложили на Вашингтон да покрият разходите, ако САЩ свалят сирийския президент, признал държавният секретар Джон Кери при изслушване в Конгреса.
Катар, който бил повече от всички заинтересован от свалянето на Асад, вложил в подготовката на въстаниците 3 млрд долара и поканил Пантагона да подготвя бунтовниците на негова територия.
„Независимо от преобладаващите в западните медии образ на умерено арабско въстание против тирана Асад, стратезите на американското разузнаване знаели от самото начало, че правят всичко с ръцете на радикалните джихадисти, които може да създадат свой ислямски халифат от сунитските райони на Сирия и Ирак” – пише Кенеди.
Преследвайки американските нефтени и газови интереси, ЦРУ използвало джихадистите за смяна на режимите в Близкия Изток практически от самото си създаване през 1947 г., пише авторът. Според него, американското ръководство считало радикалните религиозни сили за надеждно противопоставяне на влиянието на СССР. През 1957 г. САЩ безуспешно се опитаха да свалят демократично избраното светско правителство и не се спряха след това. Образуването на „нефтената престъпна групировка” ИД стана резултат от дългата история на американската намеса, е убеден Кенеди-младши.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...